ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Σε περσινά επίπεδα κινουνται στην αγορα οι τιμές των αμνοεριφιων συμφωνα με τους Θεσσαλους κτηνοτροφους




Με τους κτηνοτρόφους να εξακολουθούν να κρατούν μικρό καλάθι ενόψει της κορύφωσης των παραγγελιών τις επόμενες μέρες, οι τιμές του αρνιού σε αρκετές περιοχές της χώρας επιδεικνύουν την τελευταία εβδομάδα μια ανοδική τάση.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα ypaithros.gr στη Θεσσαλία, πριν από τρεις μέρες, διαμορφωνόταν στα 4,4-4,5 ευρώ το κιλό από τα 4-4,2 της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ και το κατσίκι έφτασε στα 5 ευρώ το κιλό από τα 4,6-4,8 ευρώ.

Αν και οι τιμές αυτές παραμένουν κάτω από το κόστος παραγωγού, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, Νίκος Παλάσκας, εκτιμά ότι η κινητικότητα που παρατηρείται στην αγορά θα φέρει τις τιμές τουλάχιστον στα περσινά επίπεδα.




Πηγη: www.kosmoslarissa.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια