ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Με δύο συγκεντρώσεις ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Λάρισα




Με δυο συγκεντρώσεις θα γιορτάσει η Λάρισα την Εργατική Πρωτομαγιά. Η μία συγκέντρωση διοργανώνεται από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και το ΠΑΜΕ στην Κεντρική πλατεία της πόλης και η άλλη από το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Νομαρχίας.

Το Εργατικό κέντρο Ν. Λάρισας έχει κηρύξει  την  1 Μάη, 24ωρη πανεργατική απεργία και απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην Κεντρική πλατεία της πόλης για να τιμήσει την Εργατική Πρωτομαγιά. Παράλληλα καλεί όλους τους  εργαζόμενους, ανέργους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες και τους αυτοαπασχολούμενους «να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στην ταξική εκμετάλλευση, στις αντιλαϊκές πολιτικές που τσακίζουν τη ζωή και στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, αλλά και την θέληση για δυνάμωμα του ταξικού αγώνα για τη νίκη της εργατικής τάξης».

[ads-post]

Κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία απευθύνουν η Λαϊκή Ενότητα Λάρισας, το Συνδικάτο Εργαζομένων και η Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Λάρισας.
Την ίδια ώρα συγκέντρωση πραγματοποιεί και το Ν.Τ. της  ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Νομαρχίας για τιμήσει την Εργατική Πρωτομαγιά.

Αναφορικά με την αυριανή συγκέντρωση το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ αναφέρει πως «η Πρωτομαγιά του 2018 βρίσκει τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με την ανεργία, τη φτώχεια και τη διάλυση κάθε μορφής κοινωνικής ασφάλισης, πρόνοιας και κοινωνικού κράτους».


Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο στις 10 το πρωί στην Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου και στην Ελασσόνα.






Πηγη: www.ert.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια