ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φοράει το πιο σέξι ασημί της φόρεμα και μας θυμίζει κάτι από τον παλιό καλό της εαυτό! (ΦΩΤΟ)

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φοράει το πιο σέξι ασημί της φόρεμα και μας θυμίζει κάτι από τον παλιό καλό της εαυτό! (ΦΩΤΟ)



Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς υπήρξε η αγαπημένη μας τραγουδίστρια των 90s.


Μεγαλώσαμε τραγουδώντας το «Oops i did it again» και κάνοντας τα χορευτικά του «Hit me baby one more time»!


Η πριγκίπισσα της ποπ έχει κάνει δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια.


Μάλιστα, χθες το βράδυ, βραβεύτηκε στα 29ά ετήσια GLAAD Media Awards για την υποστήριξη και τη βοήθεια που παρέχει στην LGBTQ+ κοινότητα, αλλά και τη συνολική της εικόνα.


Ο τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν της έδωσε το βραβείο Vanguard σε τελετή στο Λος Άντζελες.


Η ποπ τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών εμφανίστηκε με ένα σούπερ μίνι ασημί φόρεμα και ήταν το απόλυτο showgirl, όπως την έχουμε συνηθίσει.





Το φόρεμα ήταν αποκαλυπτικό καθώς είχε βαθύ ντεκολτέ και κοψίματα στη μέση. Ακόμη είχε μεταλλικά κρόσια και παγέτες, που της έδιναν λάμψη και θηλυκότητα. 




Το συνδύασε με ασορτί αστραφτερές γόβες ενώ τα μαλλιά τα είχε κάτω. Η παλιά καλή Μπρίτνεϊ γύρισε και μας θύμισε 90s εποχές!





Την διάσημη τραγουδίστρια συνόδευε ο σύντροφός της Σαμ Ασγκάρι, που ήταν κομψός με το σατέν μπλέιζερ του και το παπιγιόν του.








Πηγή: www.bovary.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια