ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ερχονται στην Ευρώπη τα νεα Lada Vesta SW με τιμες από 11.990 ευρώ





Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της ευρωπαϊκής της παρουσίας η AvtoVAZ εμπλούτισε την γκάμα της Lada με τα μοντέλα Vesta SW και Vesta SW Cross.


Τα δύο νέα μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα την Γερμανία, την Αυστρία και την Ουγγαρία και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία και στην Σλοβακία, τη Σερβία και την Βουλγαρία. Οι δύο εκδόσεις έρχονται να προστεθούν στη γκάμα του Lada Vesta sedan και θα προσφέρονται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού με την τιμή να αποτελεί ένα από τα δυνατά ατού καθώς θα ξεκινά από τις 11.990 ευρώ.





Τα Vesta SW και SW Cross κινούνται αποκλειστικά από ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.6 λίτρων 106 PS και 15,1 kg ροπής ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Το Vesta SW επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 12,4’’ και φθάνει τα 174 km/h. Η έκδοση Cross η οποία διαθέτει λίγο ψηλότερη ανάρτηση και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος ενώ ξεχωρίζει χάρη και στα προστατευτικά πλαστικά στους θόλους αλλά και περιμετρικά του αυτοκινήτου θα είναι ελαφρώς πιο αργή.


[ads-post]


Πάντως στη Ρωσία το αυτοκίνητο προσφέρεται και με μεγαλύτερο κινητήρα 1.8 λίτρων 122 PS με χειροκίνητο ή αυτόματο πεντάρι κιβώτιο.









Πηγη: www.newsauto.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια