ΠΑΕ ΑΕΛ: "30 χρόνια από το θαύμα των θαυμάτων"!

ΠΑΕ ΑΕΛ: "30 χρόνια από το θαύμα των θαυμάτων"!


Την Πρωτομαγιά του 1988 η ΑΕΛ εξασφάλιζε το πρωτάθλημα Ελλάδος φτάνοντας σε έναν άθλο και η διοίκηση της ομάδας της Λάρισας θέλοντας να τιμήσει και να... δοξάσει τους πρωταθλητές της εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρεται στην κατάκτηση εκείνου του πρωταθλήματος.


Κάνει λόγο για "θαύμα θαυμάτων" και "'άθλο των άθλων" ενώ σημειώνει πως και στο μέλλον η ΑΕΛ μπορεί να τα καταφέρει και πάλι. 


[ads-post]


Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Πριν 30 χρόνια, εκείνη την αλησμόνητη Πρωτομαγιά του '88, ολοκλήρωσες αυτό που κάποιοι χαρακτήρισαν "θαύμα θαυμάτων"! Δεν ήταν όμως. Απλά, με την αγωνιστική σου τελειότητα, "υποχρέωσες" την ελληνική ποδοσφαιρική αιωνιότητα να καταγράψει με ανεξίτηλα γράμματα στις δέλτους της τον άθλο των άθλων.

Κι επειδή νομοτελειακά η ιστορία επαναλαμβάνεται, εσύ αγαπημένη μου ΑΕΛ, εσύ χιλιοτραγουδισμένη μου "βασίλισσα" θα είσαι και πάλι αυτή που θα το ξανακάνει.

Τιμή και δόξα στους Πρωταθλητές, (ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση, φιλάθλους), τιμή και δόξα σ' αυτούς που μας κληροδότησαν την μοναδική σε ελληνικό επίπεδο και σπάνια στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, ολόχρυση παρακαταθήκη!!!"sport24.gr

ΠΑΕ ΑΕΛ: "30 χρόνια από το θαύμα των θαυμάτων"!