Το Επιμελητήριο Λάρισας, στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις εξαγωγές τοπικών προϊόντων της περιοχής μας, προτίθεται να συμμετάσχει με ομαδικό περίπτερο 50 τ.μ. από κοινού με την Περιφέρεια , που θα το συνεπιδοτήσουν κατά μεγάλο ποσοστό, στην έκθεση SIAL 2018 (ΠΑΡΙΣΙ, ΟΚΩΒΡΙΟΣ 2018) .
Η SIAL αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο Διεθνή εκθεσιακό θεσμό για τα Τρόφιμα και Ποτά και γίνεται κάθε δύο χρόνια στο Παρίσι εναλλάξ με τη Δ.Ε. ANUGA της Γερμανίας.
[ads-post]
OΙ ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον συμμετοχής τους δηλώνοντας τα στοιχεία της εταιρίας τους στο mail του Επιμελητηρίου info@larissa-chamber.gr (αρμόδια κα Τσολάκη, τηλ. 2510536900) το αργότερο μέχρι Πέμπτη 31-5-2018.
Newsroom larisacitynews.gr




Follow on Instagram
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου