ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

73χρονος Βολιώτης καταδικάστηκε για ασέλγεια στα ανιψάκια του από τα δικαστήρια των Τρικάλων

73χρονος Βολιώτης καταδικάστηκε για ασέλγεια στα ανιψάκια του από τα δικαστήρια των Τρικάλων


Στις φυλακές οδηγήθηκε 73χρονος ο οποίος καταδικάστηκε για κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια σε ανήλικα παιδιά.


Ο 73χρονος κατηγορούνταν ότι για 3 χρόνια, από το 2013 έως το 2015 προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τεσσάρων παιδιών, τα οποία ήταν ανιψάκια του, στο εξοχικό του σπίτι σε χωριό του Βόλου. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία και διαπίστωση των πράξεών του.


[ads-post]


Από το 2015 ο 73χρονος Βολιώτης κυκλοφορούσε ελεύθερος, καθώς είχε καταβάλει χρηματική εγγύηση έπειτα από την απολογία του. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων ήταν σκληρό απέναντί του, καθώς κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ξεδιπλώθηκε όλος ο εφιάλτης που έζησαν τα παιδάκια.


Η δίκη, όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr, ξεκίνησε στις 23 Μαΐου και ολοκληρώθηκε μόλις χθες το απόγευμα με την έκδοση της απόφασης. Ο 73χρονος καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκισης, με την έφεση μάλιστα να μην έχει αναστέλλουσα μορφή, οπότε οδηγήθηκε ήδη στις φυλακές.




Πηγή: trikalavoice.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια