ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Μέχρι και 14 χρόνια κάθειρξη επέβαλλε το δικαστήριο για την υπόθεση ηρωίνης με τους 23 κατηγορούμενους από Λάρισα και Βόλο

Μέχρι και 14 χρόνια κάθειρξη επέβαλλε το δικαστήριο για την υπόθεση ηρωίνης με τους 23 κατηγορούμενους από Λάρισα και Βόλο


Καθείρξεις έως και 14 ετών και ποινές φυλάκισης έως και πέντε ετών επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας σε 23 κατηγορούμενους για υπόθεση ναρκωτικών που αποκαλύφτηκε το 2011 στη Λάρισα, με τους κατηγορούμενους να διακινούν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στις δύο πόλεις.


Οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης, ηλικίας από 30 έως 65 ετών, δικάστηκαν σε δεύτερο βαθμό για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών, καθώς πρωτόδικα είχαν απαλλαχτεί από την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.


Είχαν συλληφθεί με πάνω από μισό κιλό ηρωίνης, το οποίο θα διοχετευόταν σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών στη Λάρισα και στον Βόλο.


[ads-post]


Παρόντες στο δικαστήριο ήταν οι 15 κατηγορούμενοι, ενώ οι υπόλοιποι εκπροσωπήθηκαν διά των συνηγόρων τους.


Ο βασικός κατηγορούμενος, ένας 45χρονος Αλβανός, καταδικάστηκε σε κάθειρξη δεκατεσσάρων ετών, ενώ πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε τέσσερις φορές ισόβια. Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ανάλογα με τις κατηγορίες που τους βάρυναν δέχθηκαν ποινή φυλάκισης από ένα έως 14 έτη, ενώ πρωτόδικα είχαν καταδικασθεί με καθείρξεις από οχτώ έως είκοσι χρόνια.


Οι ποινές και οι καθείρξεις έχουν αναστολή εκτέλεσης κατά περίπτωση. Επισημαίνεται ότι πέντε από τους καταδικασθέντες ήταν ήδη κρατούμενοι φυλακών.



Πηγή: www.taxydromos.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια