Οσο πλησιάζουμε στο τέλος τόσο περισσότερο δυσκολεύουν τα πράγματα μέσα στο σπίτι με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται σε πραγματική... έξαρση.
Παίκτες που βρίσκονται στο σπίτι του POL άρχισαν να ενώνονται - συμμαχίες - προκειμένου όχι μόνο να φθάσουν στον τελικό αλλά και να βγουν νικητές μετά από έναν απίστευτο αγώνα μέχρι τελικής πτώσης, νίκης.
Αρκετά από τα αγόρια του παιχνιδιού ήδη τάσσονται υπέρ του Πάνου Ζάρλα, όπως - το κρητικό λόμπι - Αλέξανδρος, Μιχάλης, ακόμα και ο Σάκης που στην αρχή ήταν εναντίον του.
Ο Παναγιώτης φαίνεται πως μετά την αποχώρηση μένει μόνος του (θα έχει την αμέριστη στήριξη της Άννας και του φαν κλαμπ της καθώς και άλλες ομάδες από φαν κλαμπ) αλλά και του Νίκου Σπυριδαντονάκη - που είναι εκτός παιχνιδιού - ενώ μόνος του ίσως θα είναι και ο Σωκράτης....
[ads-post]
Όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy το χτύπημα στον Πάνο Ζάρλα έρχεται απ' έξω. Ήδη ο Ανδρέας Ανδρεανός και ο Ισαάκ Σενερτζίδης ανακοίνωσα μέσα από τα social media την υποστήριξη του Σωκράτη ζητώντας από τους θαυμαστές τους να ψηφίσουν τον αγαπημένο της Κυριακής.
Η Αθηνά και ο Δώρος - το ζευγάρι με τους περισσότερους φανς όλων στο Power Of LOVE - φαίνεται να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Σωκράτη και στην Κυριακή κάτι που τους δυναμώνει πάρα πολύ ενώ αναμένουμε και άλλους παλιούς παίκτες να ανακοινώσουν με ποιο ή ποια από τα παιδιά θα συμμαχήσουν. Το ίδιο και η Λέβι και ο Σωτήρης που θα είναι δίπλα στους Σωκράτη - Κυριακή.
Ένα άλλο σημείο είναι πως η ψηφοφορία του τελικού θα είναι 50 - 50. Δηλαδή, 50% από την ψήφο του κόσμου - μέσω μηνυμάτων - και 50% από την ψήφο των πρωταγωνιστών του POL. Αν η παραγωγή αποφασίσει να ψηφίσουν όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι τότε θα ζήσουμε ένα πραγματικό ΘΡΙΛΕΡ με απρόβλεπτο νικητή.
Πηγή: showtime-cy.blogspot.com







Follow on Instagram
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου