ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Νοστιμότατη Κις Λορέν

Νοστιμότατη Κις Λορέν



Η πασίγνωστη Κις Λορέν είναι μια τάρτα με τυριά και μπέικον. Εδώ θα δούμε μια πολύ απλή και γρήγορη συνταγή για να φτιάξουμε την πιο γευστική Κις Λορέν!


Υλικά:

  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • 150 γρ. γραβιέρα
  • 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
  • 1 φύλλο ζύμη κουρού
  • 150 γρ. μπέικον
  • 100 γρ. κεφαλοτύρι
  • 3 αυγά (μόνο τον κρόκο)
  • 300 ml κρέμα γάλακτος



[ads-post]



Εκτέλεση:

  • Καταρχήν, κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομματάκια.
  • Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τρίβουμε τα τυριά.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε το μπέικον, χωρίς λάδι φυσικά.
  • Μόλις ροδίσει το μπέικον, προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσει.
  • Λαδώνουμε μια ταρτιέρα και απλώνουμε τη ζύμη κουρού.
  • Τρυπάμε τη ζύμη σε αρκετά σημεία με ένα πηρούνι.
  • Απλώνουμε πάνω στη ζύμη το μπέικον με το κρεμμύδι, ρίχνουμε τον μαϊντανό και το πιπέρι.
  • Από πάνω ρίχνουμε τα τυριά μας.
  • Σε ένα μπωλ, χτυπάμε τους κρόκους με την κρέμα γάλακτος και αδειάζουμε το μείγμα πάνω στην τάρτα.
  • Ψήνουμε την κις λορέν στους 200 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
  • Η κις λορέν είναι έτοιμη. Τη σερβίρουμε ζεστή!



Καλή σας όρεξη...



Γράφει για την larisacitynews.gr
Angel




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια