ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Συλλήψεις 2 αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Σκιάθου

Συλλήψεις 2 αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Σκιάθου



Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στον Κρατικό Αερολιμένα Σκιάθου, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών


Συνελήφθησαν, χθες (09-07-2018) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, δύο αλλοδαποί, ένας 21χρονος και μία 22χρονη, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.


Ειδικότερα, ο 21χρονος μετέφερε την 22χρονη στον αερολιμένα προκειμένου να ταξιδέψει με προορισμό το Ντίσελντορφ, ενώ η 22χρονη κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων επέδειξε δελτίο ταυτότητας γερμανικών Αρχών, το οποίο προέκυψε ότι αποτελούσε προϊόν κλοπής.


[ads-post]


Το προαναφερόμενο έγγραφο κατασχέθηκε, καθώς επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 21χρονου.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.



Newsroom larisacitynews.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια