Από Δευτέρα μπαίνουν σε λειτουργία τα πλευρικά διόδια στο Κιλελέρ

Από Δευτέρα μπαίνουν σε λειτουργία τα πλευρικά διόδια στο Κιλελέρ


Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στις 2 μ.μ. ξεκινά η λειτουργία του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων του Κιλελέρ στον κλάδο προς Αθήνα.


Οι τιμές των διοδίων τελών στον εν λόγω Πλευρικό Σταθμό διαμορφώνονται ως εξής:
  • Κατηγορία 1 : 1,70
  • Κατηγορία 2 : 2,40
  • Κατηγορία 3 : 5,90
  • Κατηγορία 4 : 8,30


Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση στον Πλευρικό Σταθμό Διοδίων του Κιλελέρ – ο οποίος διαθέτει δύο λωρίδες, μία με κερματοδέκτη και μία για χρήση από τους συνδρομητές στο ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμής διοδίων eWay – έχει εγκατασταθεί το ολοκληρωμένο σύστημα συλλογής διοδίων, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μπάρες και φωτεινούς σηματοδότες, όπως ακριβώς και στους υπόλοιπους Σταθμούς Διοδίων.


[ads-post]


Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου εφιστά την προσοχή των οδηγών στη λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη και της μπάρας κατά τη διέλευσή τους από τις λωρίδες των σταθμών διοδίων και τους ευχαριστεί για την συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία του.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741 440 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr.Πηγή: www.kosmoslarissa.grΑπό Δευτέρα μπαίνουν σε λειτουργία τα πλευρικά διόδια στο Κιλελέρ