ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Kοινό μέτωπο για τα ακίνητα του Υπερταμείου στη Λάρισα ζητά η Ρένα Καραλαριώτου

Kοινό μέτωπο για τα ακίνητα του Υπερταμείου στη Λάρισα ζητά η Ρένα Καραλαριώτου



Σε σχετική της ανακοίνωση αναφορικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τα δημόσια ακίνητα στη Λάρισαι που θα παραχωρηθούν στο Υπερταμείο, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Λαρισαίων, κ. Ρένα Καραλαριώτου, επισημαίνει:


[ads-post]

“Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας (εφημερίδα Ελευθερία, 28/9) και την αποκάλυψη πως ο δήμος Λαρισαίων ζητάει την επιστροφή 47(!) ακινήτων τα οποία η κυβέρνηση έθεσε στη διάθεση του υπερταμείου, η πρόταση που κατέθεσα την προηγούμενη εβδομάδα, δημόσια, και η οποία αγνοήθηκε από τον κ. Καλογιάννη, επανέρχεται με πιο επιτακτικό τρόπο:

Κοινό μέτωπο όλων για να πετύχουμε το αυτονόητο προς το συμφέρον της πόλης και των συμπολιτών μας.

Όταν αποκαλύπτεται με τον πιο επίσημο τρόπο πως το στρατόπεδο Μπουγά, το Αστυνομικό Μέγαρο, το κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, το κολυμβητήριο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το κλειστό γυμναστήριο στον Άγιο Θωμά, το 9ο δημοτικό σχολείο, το κτήριο όπου στεγάζεται ο “Αριστέας” που φιλοξενεί άτομα με αναπηρία, δρόμοι, πλατείες, δημοτική περιουσία, έχουν περάσει στο Υπερταμείο, το ελάχιστο που θα περίμενε κανείς θα ήταν η απόλυτη καταδίκη των κυβερνητικών πεπραγμένων, εκ μέρους της δημοτικής αρχής. Γνωρίζουμε φυσικά πως κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο για τον κ. Καλογιάννη και τους συντρόφους του, αφού έτσι θα έβγαιναν απέναντι στην κυβέρνηση που τους στηρίζει, ωστόσο ο ρόλος που τους ανατέθηκε από τους πολίτες είναι να μάχονται για τα συμφέροντα των Λαρισαίων πολιτών και όχι για τις ιδεοληψίες των κυβερνητικών παραγόντων.

Από τις αρχικές «επιθέσεις» του δημάρχου προς δημοσιογράφους και ΜΜΕ για τις αποκαλύψεις και τις επιθέσεις τοπικού βουλευτή και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Μπαργιώτα που αποκάλυψε πρώτος την ντροπιαστική πραγματικότητα, μέχρι σήμερα που αποκαλύπτεται πλήρως η αλήθεια, πέρασε ένα χρονικό διάστημα που ο κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Συμπεράσματα που στηρίζονται και χαρακτηρίζονται από την δημοτική αφωνία.

Η δημοτική αρχή οφείλει ξεκάθαρα να αποκηρύξει τις κυβερνητικές επιλογές και να διεκδικήσει την δημοτική περιουσία που ανήκει στην πόλη.

Αυτό για το οποίο τόσες φορές στο παρελθόν ο κ. Καλογιάννης μας έχει εγκαλέσει, ότι δήθεν ασκούμε μόνο αντιπολίτευση και πως στα «μεγάλα» δεν συναινούμε, εξυπηρετώντας έτσι ο ίδιος, επικοινωνιακά, τους εκλογικούς στόχους, μπορεί πλέον, αφού το επιθυμεί, να γίνει πραγματικότητα: κοινό μέτωπο εναντίον των κυβερνητικών μεθοδεύσεων. Είμαστε εδώ, τον περιμένουμε να αναλάβει, ως Δήμαρχος, την σχετική πρωτοβουλία”.




Newsroom larisacitynews.GR




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια