ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

73χρονος κτηνοτρόφος αγνοείται στον Αλμυρό Μαγνησίας – Προσπαθώντας να προστατεύσει το κοπάδι του χάθηκε στην κακοκαιρία

73χρονος κτηνοτρόφος αγνοείται στον Αλμυρό Μαγνησίας – Προσπαθώντας να προστατεύσει το κοπάδι του χάθηκε στην κακοκαιρία


Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί της Κυριακής στον Αλμυρό Μαγνησίας, για τον εντοπισμό 73χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν μαζί με τον βοηθό του έσπευσαν να προστατεύσουν από την κακοκαιρία τα ζωντανά του και κατόπιν στην πορεία χάθηκαν.


Ο βοηθός επέστρεψε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, ζητώντας τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων.


Με το πρώτο φως της ημέρας δυνάμεις της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της ΕΛ.ΑΣ. και εθελοντών, ξεκίνησαν τις έρευνες εντοπισμού, οι οποίες επικεντρώνονται μεταξύ Βρύναινας και Μαυρομάτικου καθώς και πάνω από αυτό.


[ads-post]


Σύμφωνα με δηλώσεις του πυράρχου Πόζογλου στο e-Volos.gr, στην περιοχή επικρατεί βροχόπτωση και ομίχλη, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο τους, ωστόσο συνεχίζουν “χτενίζοντας” μαντριά και κάθε σπιθαμή γης.


Στις έρευνες συμμετέχει και ο γιος του αγνοούμενου κτηνοτρόφου, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμυρού, Κώστας Νικοβιώτης.



Πηγή: evolos.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια