ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Ο "ερωτύλος" παπάς που κολάζει παντρεμένες γυναίκες μέσω Facebook! (VIDEO)

Ο "ερωτύλος" παπάς που κολάζει παντρεμένες γυναίκες μέσω Facebook! (VIDEO)



Σάλος στους εκκλησιαστικούς και όχι μόνο κύκλους, έχει προκαλέσει η δραστηριότητα ιερέα ο οποίος φαίνεται να έχει θέσει στόχο, να γνωρίζει γυναίκες μέσω του facebook. Ο παπάς έχει πολλές γυναίκες φίλες και σε κάποιες από αυτές ασκεί πίεση, έχοντας στο ενεργητικό του, πολλές επιτυχίες.


Πιο γνωστή περίπτωση αυτή Πατρινής, με έντονη κοινωνική δραστηριότητα, η οποία μάλιστα χώρισε με τον άνδρα της. Η ίδια είναι μητέρα ενήλικων παιδιών. Ο ιερέας επίσης από την Πάτρα της έλεγε πως… θα συζήσουν (αφού δεν επιτρέπεται να ξαναπαντρευτεί), ενώ όταν ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και η Σύνοδος άφησαν ανοιχτό το παράθυρο με πρόσφατη απόφασή τους για «δεύτερο γάμο ιερέων», τότε ο παπάς της υποσχόταν ότι θα την παντρευτεί.


[ads-post]


Ωστόσο φαίνεται πως η συμβίωση δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα η ίδια να ζητήσει από τον παπά να χωρίσουν. Η επιμονή του παπά ήταν τέτοια που η γυναίκα αναγκάστηκε να μιλήσει στον πρώην σύζυγό της και να του αποκαλύψει τα όσα συνέβαιναν.









Πηγή: dete.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια