ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Την Ξάνθη αντιμετωπίζει εκτός έδρας η ΑΕΛ - Η αποστολή της ομάδας

Την Ξάνθη αντιμετωπίζει εκτός έδρας η ΑΕΛ - Η αποστολή της ομάδας



Με αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα ταξιδεύει η ΑΕΛ στην Ξάνθη όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα αύριο, Δευτέρα 8/10 στις 19:00.


Η ΑΕΛ θα αγωνιστεί στο 26ο επίσημο παιχνίδι της απέναντι στους «Ακρίτες» με τα 23 να είναι για το πρωτάθλημα (8 για τη Β’ Εθνική και 15 για την Α’ Εθνική) και τα υπόλοιπα 4 για το Κύπελλο.


Στη Λάρισα έμεινε ο τιμωρημένος Μόρσι (κόκκινη στο ματς με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο), όπως και οι Μπέρτος, Τριποτσέρης, Γκόικοβιτς με τον Τζιανλούκα Φέστα να προτιμά πρόσωπα στην μεσοεπιθετική γραμμή αντί για το κέντρο της άμυνας.


Οι Χούμπτσεφ, Κάσσος, Φρίουι και Λεοζίνιο δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη ομάδα ενώ έμεινε εκτός αποστολής ο Γκέκας με τον Παϊτέρη να παίρνει θεση στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται και οι Νούνιτς, Χοτζάλιμμετά από καιρό.


[ads-post]


Η 19μελής αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον ΑΟ Ξάνθη αποτελείται από τους:

Κρίστινσον, Παιτέρη, Καρανίκα, Γκόλια, Γρομητσάρη, Ζίζιτς, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Πίτι, Ντέλετιτς, Σαχίτι, Νούνιτς, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν, Νούσιο και Χοτζάλι.



Newsroom larisacitynews.GR




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια