ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΣΟΚ: Εκτέλεσαν στη Βούλα τον σύζυγο πασίγνωστης παίκτριας του My Style Rocks!

ΣΟΚ: Εκτέλεσαν στη Βούλα τον σύζυγο πασίγνωστης παίκτριας του My Style Rocks!


Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από τη νέα στυγερή δολοφονία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Πανόραμα της Βούλας!


Νεκρός είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας Γ.Μ., σύζυγος πασίγνωστου μοντέλου στην Ελλάδα και παίκτριας του My Style Rocks! Μάλιστα, το ζευγάρι έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι.




Ο 46χρονος δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες στο θώρακα πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. Ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, ένα smart, στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας, όταν δέχθηκε τα φονικά πυρά και επιχείρησε να βγει. Επεσε νεκρός όμως, έξω από το αυτοκίνητό του. Λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ στο σημείο έφτασε ο πατέρας του θύματος: «Πείτε μου ότι ο γιος μου είναι καλά…» έλεγε γεμάτος αγωνία έχοντας μια τελευταία ελπίδα ότι ο γιος του βρισκόταν ακόμη στη ζωή.




Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, το θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.


Μέσα στο σπίτι, μάλιστα, βρίσκονταν σύμφωνα με πηγές και τα δύο παιδιά του θύματος.


[ads-post]


Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα ήταν μέτοχος εταιρείας security και είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών στην Αυστραλία.


Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν έρευνες επί τόπου για στοιχεία, καθώς και στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.





Πηγή: athensmagazine.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια