Ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας βράβευσε μαθητές και φοιτητες

Τους μαθητές, που αρίστευσαν, και τους φοιτητές, που εισήχθησαν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, παιδιά μελών του συλλόγου βράβευσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας. Η καθιερωμένη τελετή βράβευσης, που διοργανώνεται επί 26 συναπτά έτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Ελλάδας.
Ο Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας κ. Σοφολόγης Δημήτριος απευθυνόμενος στους μαθητές και φοιτητές τόνισε ότι η προσπάθειά τους να αριστεύουν είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς νέους. Επεσήμανε ακόμη ότι ο αγώνας για την κατάκτηση της γνώσης και της επιτυχίας πρέπει να είναι διαρκής με κύρια χαρακτηριστικά την εντιμότητα, την συνέπεια και την τόλμη προκειμένου να περιχαρακώσουν τις αρχές και τις αξίες τους στην δύσκολη εποχή, που διανύουμε με προβλήματα οξυμμένα σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Ο κ. Σοφολόγης στην αποφώνησή του αναφέρθηκε στην προσπάθειά τους, που πρέπει και όλοι ευελπιστούν να συνεχιστεί και στο μέλλον με την ίδια ένταση, είτε βρίσκονται στη δευτεροβάθμια, είτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και σε κάθε στάδιο της ζωής τους, τους συνεχάρηκε & ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου παρεβρέθησαν και συνεχάρηκαν τα παιδιά ο ταμίας κ. Νασιάρας και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων ( Π.Ο.Σ.Γ.) και μέλος του Δ.Σ. κ. Παναγούλης.


[ads-post]Οι μαθητές, που βραβεύτηκαν, είναι οι: 
• Α΄ Γυμνασίου: Παπακώστα Άννα, Πάκα Δήμητρα, Χριστοφιλίδης Δημήτριος, Τσαντή Αχιλλεία-Αλεξάνδρα, Γκουτζουρέλα Φωτεινή, Στραφιώτης Ανέστης και Τσακνάκης Αντώνιος
• Β΄ Γυμνασίου: Τσιαντής Νικόλαος-Ραφαήλ, Στραφιώτης Νικόλαος και Τοπάλης Ιωάννης
• Γ΄ Γυμνασίου: Τσακνάκης Κωνσταντίνος, Παπακώστα Αικατερίνη, Μακά Λυδία, Μακαγιός Γεώργιος, Μουστάκας Δημήτριος και Μπερδάνης Αλέξανδρος
• Α΄ Λυκείου: Χασιώτη Γεωργία και Πάκας Αλέξιος-Γεώργιος
• Β΄Λυκείου: Παπακώστας Κωνσταντίνος, Κουσέρα Ευδοκία, Φιλίππου Κλαίρη και Σωτηρίου Ειρήνη 
• Οι φοιτητές, που βραβεύθηκαν είναι: Γουϊγούη Βάϊα για την εισαγωγή της στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, ο Δαλακούρας Άγγελος στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ., η Δημητριάδου Έλλη – Ελένη στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του ΠΑ.ΜΑΚ., η Μπαρδάνη Κερασία στο Τμήμα Φιλολογίας του Α.Π.Θ, ο Χασιώτης Βασίλειος στο Τμήμα Γεωπονίας του Α.Π.Θ. & ο Χασιώτης Ιωάννης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ.
Στην τελετή βράβευσης παρευρέθηκαν, απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και βράβευσαν τους μαθητές και φοιτητές: ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, ο Υφυπουργός του Υπ.Α.Α.Τ. κ. Κόκκαλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Λαδόπουλος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Καγκελάρης, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Καψάλης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων κ. Κωσταρόπουλος και ο γεωπόνος πρώην Δήμαρχος, Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου/Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας & του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας κ. Τζανακούλης.