ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει: «Διαφωνώ με την απόφαση του ΔΣ της ΑΕΛ, αλλά τη σέβομαι»

Ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει: «Διαφωνώ με την απόφαση του ΔΣ της ΑΕΛ, αλλά τη σέβομαι»



Σε νέα προσωπική του δήλωση ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, κ. Αλέξης Κούγιας, αναφέρει πως διαφωνεί με την ταχύτητα λήψης της απόφαση του Δ.Σ. ΠΑΕ ώστε να αγωνιστεί κανονικά η ομάδα στα επόμενα παιχνίδια, ενώ τονίζει ότι προτεραιότητά του είναι η δημόσια εικόνα του.


[ads-post]


Αναλυτικά ο κ. Κούγιας στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Πληροφορήθηκα την απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ, την οποία, παρότι διαφωνώ με την ταχύτητα με την οποία ελήθφη, σέβομαι.

Όμως πριν λάβω την οριστική μου απόφαση θα περιμένω την επίσημη τοποθέτηση του Δημάρχου Λαρισαίων και μετά θα προβώ σε δημόσια δήλωση, την οποία θα πληροφορηθείτε μετά την τοποθέτηση του Δημάρχου Λαρισαίων.

Να γνωρίζετε όμως σε αυτό το χρονικό διάστημα και με τα όσα έχουν συμβεί εις βάρος μου και εις βάρος της ομάδας μας από διάφορα υποκείμενα του χώρου του ποδοσφαίρου και από διάφορα υποκείμενα του στενότερου και απώτερου περιβάλλοντος της ΑΕΛ στη Λάρισα, η πρώτη προτεραιότητα μου είναι η εικόνα μου απέναντι στα παιδιά μου, η διατήρηση της εικόνας και της θέσης που έχω στην επιστήμη μου και η προσωπική μου ισορροπία και αυτοεκτίμηση.




Newsroom larisacitynews.GR




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια