ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ο Θεοδωράκης διέγραψε από το Ποτάμι τον Σπύρο Δανέλλη

Ο Θεοδωράκης διέγραψε από το Ποτάμι τον Σπύρο Δανέλλη


Ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι υπόλοιποι βουλευτές του Ποταμιού τον έθεσαν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αφού αποφάσισε να στοιχηθεί πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα και να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ


Διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού ο Σπύρος Δανέλλης, μετά την απόφασή του να στηρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα, παρέχοντας ψήφο εμπιστοσύνης.


Την διαγραφή του βουλευτή είχαν «δείξει» όλα τα στελέχη του Ποταμιού, αλλά και ο επικεφαλής Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την απόφαση του κόμματος να καταψηφίσει την πρόταση εμπιστοσύνης και την διαφοροποίηση του ίδιου.


[ads-post]


Το βράδυ της Παρασκευής ο Σπύρος Δανέλλης με ανακοίνωσή του επανέλαβε την πρόθεσή του να ψηφίσει την κυβέρνηση και σήμερα η επίσημη διαγραφή του ήταν αναμενόμενη. 


Πλέον το Ποτάμι δεν αποκλείεται να αλλάξει στάση - από την ψήφο κατά συνείδηση που έχει αποφασιστεί - και για την Συμφωνία των Πρεσπών, όπως ζητούν βουλευτές του.





Πηγή: www.protothema.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια