ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων στην κοπή της πίτας της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων στην κοπή της πίτας της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων



«Διπλα στο παιδί και τις οικογένειες της Λάρισας» 


«H στήριξη της οικογένειας και η προσήλωσή μας σε δράσεις και προγράμματα για το παιδί, αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της δημοτικής αρχής. Ωστόσο, δεν θα είχαμε καταφέρει πολλά χωρίς την στήριξη των εργαζομένων στις δομές του Δήμου μας.» 


Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, μιλώντας στην εκδήλωση κοπής της πίτας των εργαζομένων της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα στην αίθουσα του κέντρου «Village». 





Η Διευθύντρια κα Μπαξεβάνου Σταυρούλα καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους κάνοντας αναφορά στη μέχρι τώρα πορεία της Διεύθυνσης, αναφερόμενη στο ουσιαστικό και κοινωνικό έργο του προσωπικού των υφιστάμενων τμημάτων (Υποστήριξης, Παιδικοί Σταθμοί, Δια Βίου Μάθησης, Σχολικοί Φύλακες, Καθαρίστριες σχολείων, Κεντρικά Μαγειρεία), το οποίο προσωπικό με συνέπεια, υπευθυνότητα και κατάθεση ψυχής ασκεί καθημερινά τα καθήκοντά του. 



[ads-post]


Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξη των οικογενειών και εξήρε την αποδοτικότητα και τη συνεργασία των εργαζομένων υπό την καθοδήγηση της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και της Διεύθυνσης, τονίζοντας ότι το έργο του Δήμου στηρίζεται στην ουσία από τους ίδιους τους εργαζόμενους οι οποίοι εργάζονται με ευσυνειδησία και απρόσκοπτα όλο το χρόνο. 





Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημ. Δεληγιάννη εκπρόσωπος της Μητρόπολης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Δέσποινα Αράπκουλε καθώς και η Γενική Διευθύντρια Υπηρεσιών Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής & Καθαριότητας του Δήμου κα Ευαγγελία Γιοβρή, οι υπεύθυνες μαθητείας του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας κ. Λαζαρίδου Κυριακή και Φωτιάδου Σουλτάνα. 


Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την ορχήστρα του κ. Δεληγιάννη Γεώργιου. 


Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης ευχαριστεί όσους παρευρέθησαν αλλά και αυτούς που βοήθησαν για την πραγματοποίηση μιας εξαιρετικής και άψογα οργανωμένης βραδιάς κι εύχεται Καλή Χρονιά. 




Newsroom larisacitynews.GR




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια