ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Αυτές είναι οι 6 κοπέλες του τελικού του My Style Rocks

Αυτές είναι οι 6 κοπέλες του τελικού του My Style Rocks


Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του «My Style Rocks 2» και όπως καθημερινά βλέπουμε οι «στρατηγικές» και οι καβγάδες έχουν ξεκινήσει για τα καλά στο show μόδας.


Τα κορίτσια βλέπουν πιο ανταγωνιστικά η μια την άλλη, μιας και η κάθε μια από αυτές θέλει να είναι η νικήτρια η οποία θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο και να γίνει η επόμενη, Ραμόνα Βλαντή.


Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και αυτό μας το έκανε γνωστό ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Ο Γιώργος, θα είναι αυτός που θα τραγουδήσει στην μεγάλη βραδιά του τελικού.


[ads-post]


Στην φωτογραφία του πόζαρε στο πλατό με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και όπως ο κάθε ένας μας μπορεί να δει στο βάθος, στο video wall είναι οι 6 διαγωνιζόμενες που έχουν περάσει στον τελικό.


Εγώ ρίχνοντας μια πιο καλή ματιά στο video wall κατάλαβα μερικές από τις παίκτριες. Αυτές είναι, η Ιωάννα Σιαμπάνη, η Φωτεινή Τράκα, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, η Εύα Μπάση και όπως λογικά πάει με βάση της βαθμολογίας και από το λίγο που φαίνεται στο video wall, η Χριστίνα Παπαδέλη και η Νίνα Παπαιωάννου.






Πηγή: youweekly.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια