ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Με επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο των εργαζομένων του Δήμου Λαρισαίων με το ΙΨΑ


Με επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο των εργαζομένων του Δήμου Λαρισαίων με το ΙΨΑ



"Η Δυναμική των Διαπροσωπικών Σχέσεων στον Εργασιακό Χώρο" 

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το προσωπικό των δομών κοινωνικής πολιτικής του Δήμου 


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το προσωπικό των δομών κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α) με επιστημονικά υπεύθυνη την κα Αθηνά Μαρούδα – Χατζούλη, Ph.D, Επικ. Καθηγήτρια Ψυχολογίας, Τμήμα Επικοινωνίας & ΜΜΕ, ΕΚΠΑ, Ψυχολόγος, Ομαδική Αναλύτρια, Επόπτρια & Εκπαιδεύτρια – Αναλύτρια της Ε.Ε.Α.Ο.&Ο.Ψ. 


Το σεμινάριο είχε θέμα τη Δυναμική των Διαπροσωπικών Σχέσεων στον Εργασιακό Χώρο, περιελάμβανε 4 workshops με έναρξη τον Οκτώβριο του 2018 και ολοκλήρωση τον Ιανουάριο του 2019 και το παρακολούθησαν μέλη του διοικητικού προσωπικού της Διεύθυνσης Πρόνοιας και κοινωνικοί επιστήμονες του συμβουλευτικού σταθμού, του Κέντρου Κοινότητας και του παραρτήματος ρομά, του Βοήθεια στο Σπίτι, του προγράμματος ΕΣΤΙΑ της ΔΗΚΕΛ και του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας. 


[ads-post]


Στόχος του προγράμματος ήταν οι εργαζόμενοι να αποκομίσουν οφέλη που θα τους βοηθήσουν να αναγνωρίσουν την ανθρώπινη διάσταση ενός οργανισμού ψυχικής υγείας, ο οποίος απαρτίζεται από τα ίδια τα μέλη και τις εργασιακές τους σχέσεις αλλά και να αντιληφθούν τη δημιουργικότητα ως απάντηση στην αλλαγή συνδεδεμένη με την ανάγκη για προσωπική ανάπτυξη, αναζήτηση γνώσης και την επιθυμία για άμιλλα. 


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα – επιμόρφωση εργαζομένων εντάσσεται στις δράσεις για την προώθηση της δια βίου μάθησης στο πλαίσιο της «Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει» και υλοποιείται με την ευθύνη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δ. Λαρισαίων και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας. 




Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια