Τουλάχιστον 22 υπολογίζονται οι θάνατοι από τη γρίπη, έπειτα από τον θάνατο μιας 78χρονης γυναίκας στην Κρήτη, η οποία νοσηλευόταν με πνευμονία, αλλά τελικά κατέληξε από επιπλοκές του ιού της γρίπης Η1Ν1.
Στα Τρίκαλα, όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Καραποστόλη «Τους ζυγούς λύσατε» στο ράδιο «Ζυγός», η κ. Χριστίνα Κατσή νοσηλεύτρια εξειδικευμένη στις λοιμώξεις, στο Νοσοκομείο >Τρικάλων έχουν επιβεβαιωθεί 10 κρούσματα του ιού της γρίπης (7 Η1Ν1 και 3 Η3Ν2) εκ των οποίων τα περισσότερα νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
[ads-post]
Η πλειοψηφία των ασθενών έχουν βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό ή δεν είχαν κάνει το αντιγριππικό εμβόλιο, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις συμπολιτών που νόσησαν χωρίς να έχουν προβλήματα υγείας.
Πηγή: www.trikaladay.gr



Follow on Instagram
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου