ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Η Khloe Kardashian μετά το σκάνδαλο της απιστίας ποζάρει προκλητικά παρέα με τις αδερφές της! (ΦΩΤΟ)

Η Khloe Kardashian μετά το σκάνδαλο της απιστίας ποζάρει προκλητικά παρέα με τις αδερφές της! (ΦΩΤΟ)


Ο φόργουορντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Tristan Thompson, απάτησε για ακόμη μία φορά την διάσημη τηλεπερσόνα -με την «κολλητή» της αδερφής της - Φορώντας το πιο σέξι της outfit και με την στήριξη από τις αδερφές της, η Khloe αποφάσισε να του δείξει τι έχασε...


Η Khloe Kardashian πριν λίγες ημέρες έγινε και πάλι πρωτοσέλιδο στα αμερικάνικα ταμπλόιντ εξαιτίας του συντρόφου της, Tristan Thompson. Ο μπασκετμπολίστας των Cavaliers απάτησε -για ακόμη μία φορά- την διάσημη τηλεπερσόνα με την κολλητή της αδερφής της. Η Kylie Jenner από την παιδική της ηλικία έκανε στενή παρέα με την Jordyn Woods, η οποία όπως αποδείχτηκε ήταν η αιτία χωρισμού για το ζευγάρι.


[ads-post]


Όμως οι απιστίες δεν ρίχνουν τις Kardashians, οι οποίες επέστρεψαν δυναμικά με μία εκρηκτική φωτογράφιση. Έτσι λοιπόν, η Kourtney Kardashian, η Khloe Kardashian και η Kendall Jenner, φόρεσαν σέξι εσώρουχα, φωτογραφήθηκαν και «έριξαν» το instagram. «Σήκω επάνω, σαν αυτή την σκύλα» ήταν το σχόλιο όλο νόημα της Khloe, η οποία απ΄ότι φαίνεται προσπαθεί να αφήσει πίσω αυτό το άσχημο συμβάν και να αλλάξει σελίδα στη ζωή της.







Πηγή: www.protothema.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια