ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Νέο ερωτικό σκάνδαλο στην οικογένεια Kardashian – Και πάλι απατημένη η Khloe

Νέο ερωτικό σκάνδαλο στην οικογένεια Kardashian – Και πάλι απατημένη η Khloe



Το πρώτο κανονάκι έσκασε όταν γέννησε πριν από ένα χρόνο σχεδόν. Τώρα η Κλόε Καρντάσιαν βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο ως θύμα απιστίας.


Αν δινόταν ο λόγος στη Ρέιτσελ Γκριν από τα Φιλαράκια, θα έλεγε στην Κλόε «once a cheater, always a cheater». Κοινώς, αν γίνει μια φορά η απιστία και συγχωρεθεί, θα υπάρξει και δεύτερη. Ο Τριστάν Τόμπσον είχε απατήσει την Κλόε Καρντάσιαν σύμφωνα με τις φήμες τον καιρό που γεννούσε το παιδί τους.


Τότε δεν επιβεβαιώθηκε κάτι και προχώρησε η ζωή για όλους. Βέβαια, αυτό που έβγαινε προς τα έξω ήταν πως η Κλόε είχε μάθει για την απιστία κι αποφάσισε να συγχωρήσει τον πατέρα του παιδιού της. Τώρα όμως δεν υπάρχει συγχώρεση και οι δυο τους φέρονται να έχουν χωρίσει από τη Δευτέρα, ύστερα κι από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.


[ads-post]


Όπως αναφέρει το TMZ, ο Τριστάν Τόμπσον πέρασε το βράδυ του Σαββάτου με την Τζόρντιν Γουντς σε πριβέ πάρτι. Μάλιστα, ζήτησε από τους ανθρώπους του χώρου να απαγορεύσουν τη χρήση κινητού. Προφανώς για να μη βγει στη φόρα κάποιο βίντεο. Για κακή τύχη του 27χρονου μπασκετμπολίστα, εκεί υπήρχε ένας συντάκτης από το TMZ και έφερε στο φως την απιστία. Μια απιστία που επιβεβαίωσε η Κλόε Καρντάσιαν.


Με το σχόλιο που έκανε στο Twitter κάτω από την ανάρτηση είναι σαν να τον έδινε στεγνά. Το σκάνδαλο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν συνυπολογίσει κανείς ότι η πέτρα του σκανδάλου, η Τζόρντιν Γουντς, ήταν μέχρι πρότινος κολλητή της Κάιλι Τζένερ. Η Κλόε Καρντάσιαν ζήτησε τον λόγο από την αδερφή της και μόλις διασταυρώθηκε η αξιοπιστία της είδησης, η Κάιλι πήρε προφανώς το μέρος της αδερφής της.


Όσο για τον Τόμπσον, έσπευσε να σχολιάσει κάτω από την είδηση γράφοντας «fake news», αλλά το έσβησε γρήγορα. Προφανώς μετά απ΄αυτό, δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης. Αν και με τις Καρντάσιαν δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις…




Πηγή: www.eleftherostypos.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια