ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα “Γνωρίζουμε τις Μουσειοσκευές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης”

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα “Γνωρίζουμε τις Μουσειοσκευές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης”



Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 1 Μαρτίου το πρόγραμμα “Γνωρίζουμε τις Μουσειοσκευές του Κυκλαδικού Μουσείου Τέχνης” που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Λεσχών Πολιτισμού και Βιβλιοθηκών, στον χώρο της παιδικής βιβλιοθήκης στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο. 



Στο πλαίσιο του προγράμματος η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας σε συνεργασία με την Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας, η οποία και έχει στην κατοχή της τις Μουσειοσκευές, υλοποίησαν με επιτυχία τις δράσεις, καθώς υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους μικρούς μαθητές. 



Ειδικότερα πραγματοποιήθηκαν από τις 5 Φεβρουαρίου 11 συναντήσεις με τους μαθητές της Γ’ και Δ΄τάξης των 3ο, 4ο, 26ο, 37ο, Δημοτικών Σχολείων Λάρισας και 2ο, 4ο Δημοτικών Σχολείων Τυρνάβου. 

[ads-post]

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία μέσω των Μουσειοσκευών που περιέχουν αντίγραφα αντικειμένων, εκπαιδευτικό υλικό και εικαστικά παιχνίδια να γνωρίσουν τον Κυκλαδικό Πολιτισμό και την Αρχαία Ελληνική Κεραμική. 



Τις δράσεις υλοποίησε η βιβλιοθηκονόμος της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας Ελένη Χατζηζήση με την υποστήριξη της βιβλιοθηκονόμου του παιδικού τμήματος της βιβλιοθήκης κ. Χριστίνα Παπαδοπούλου. 



Την Παρασκευή στη δράση παρευρέθη και η Αντιδήμαρχος Λεσχών Πολιτισμού και βιβλιοθηκών κ. Άννυ Ψάρρα- Περίφανου. 




Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια