ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας


Εορταστική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας και τα ΚΔΑΠ Δήμου Λαρισαίων. 


Η Αντιδημαρχία Λεσχών Πολιτισμού και Βιβλιοθηκών του Δήμου Λαρισαίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαρισαίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Εβδομάδα Παιδικής Λογοτεχνίας” διοργανώνουν, την Τρίτη 2 Απριλίου και ώρα 5.00μ.μ. - 8.00μ.μ. εκπαιδευτική δράση για τα παιδιά των ΚΔΑΠ με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου. Το πρόγραμμα της δράσης περιλαμβάνει: 

  • Ευαισθητοποίηση - προετοιμασία των παιδιών στις δομές με τη δημιουργία ερωτηματολογίου – παιχνιδιού για τον Hans Christian Andersen και τις αναγνωστικές συνήθειες των παιδιών και των ενηλίκων. 
  • Επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη με σκοπό την ενημέρωση των παιδιών για τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες που προσφέρει και παρακολούθηση εικαστικού εργαστηρίου με θέμα “Αν ήμουν βιβλίο...” 
  • Διάδραση στο κέντρο της πόλης (Τρίγωνη πλατεία) για τη ευαισθητοποίηση των περαστικών και την διάχυση του έργου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.



[ads-post]




Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια