ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Σημαντική νίκη σωτηρίας για την ΑΕΛ μέσα στο ΟΑΚΑ με 0-1 κόντρα στην ΑΕΚ




Ιστορικής σημασίας νίκη πέτυχε η ΑΕΛ απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0, καθώς ποτέ δεν είχε κερδίσει για το πρωτάθλημα την Ένωση εκτός έδρας. Με τη νίκη αυτή οι «βυσσινί» εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους. Το γκολ της ΑΕΛ πέτυχε ο Μπράλιτς, αλλά ο Κρίστινσον ήταν αυτός που κατέβασε τα… ρολά και δεν επέτρεψε στους παίκτες της ΑΕΚ να παραβιάσουν την εστία τους.


Στο τελευταίο εντός έδρας της παιχνίδι η ΑΕΚ μπήκε δυνατά, ωστόσο η ΑΕΛ ήταν αυτή που είχε μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο. Η Ένωση απείλησε στο 6’ με ένα σουτ του Πόνσε, το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία του Κρίστινσον. Στο 13’ ο Κλωναρίδης έκανε το δυνατό μακρινό σουτ, αλλά δεν βρήκε στόχο. Κι ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν καλύτερη, η Λάρισα κατάφερε να βάλει γκολ στο 28’, με προβολή του Μπράλιτς, μετά από φάουλ του Γιακιμόφσκι, για το 0-1. Στο 38’ ο Κλωναρίδης δημιούργησε και πάλι μια επικίνδυνη φάση, αλλά ο Κρίστινσον επενέβη και απομάκρυνε τη σέντρα.





Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική και στο 54’ ο Γκάλο εκτέλεσε το φάουλ, ο Πόνσε έκανε την προβολή, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ μπλόκαρε.


Στο 60’ ο Κρίστινσον απέκρουσε σουτ του Μπογέ, ενώ είχε θετική αντίδραση και στο 67’ σε εκτέλεση φάουλ του ίδιου παίκτη. Στο 72’ σουτ του Σβάρνα πέρασε δίπλα από την εστία της ΑΕΛ, με τους «κιτρινόμαυρους» να ψάχνουν το γκολ.


Στο 76’ σε γύρισμα του Χουλτ, ο Κρίστινσον απέκρουσε και πάλι. Στο 82’ ο Πόνσε έκανε το σκαστό σουτ με εξουδετερωμένο τον Ισλανδό, αλλά ο Μπράλιτς έδιωξε με κεφαλιά πάνω στη γραμμή. Ως το τέλος, η ΑΕΚ πίεζε τα καρέ των «βυσσινί», αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

[ads-post]

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Σβάρνας, Οικονόμου, Τσόσιτς (46’ Χουλτ), Κλωναρίδης (59’ Μπακάκης), Κρίστιτσιτς, Άλεφ (71’ Αλμπάνης), Μάνταλος, Μπογέ, Πόνσε.


ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μπάλλας (72’ Ακόστα), Σικάφκα (90+5’ Γρομητσάρης), Γιακιμόβσκι, Νούνιτς.






Πηγή: www.onsports.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια