ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Κατασκευάζει πεζοδρόμιο και συντηρεί τον ηλεκτροφωτισμό στο Δ. Δ. Δένδρων του Δήμου Τυρνάβου η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κατασκευάζει πεζοδρόμιο και συντηρεί τον ηλεκτροφωτισμό στο Δ. Δ. Δένδρων του Δήμου Τυρνάβου η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Στην κατασκευή πεζοδρομίου και στη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δένδρων του Δήμου Τυρνάβου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου για την κατασκευή πεζοδρομίου και την συντήρηση της υπάρχουσας εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού από το ύψος της διασταύρωσης με την Ε.Ο. Λαρίσης – Κοζάνης έως και τα όρια του οικισμού του Δ.Δ. Δένδρων. Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας.

«Υπογράψαμε τη σύμβαση κατασκευής πεζοδρομίου με την τοποθέτηση αγωγών αποχέτευσης ομβρίων υδάτων και τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στην οδό που ξεκινά από τη διασταύρωση της Εθνική Οδού Λάρισας – Κοζάνης και φτάνει μέχρι τον οικισμό των Δένδρων του Δήμου Τυρνάβου. Είναι ένα έργο ουσίας καθώς δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην ασφάλεια των ανθρώπων. Είναι ένα έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής και έρχεται μέσα από τη συνεργασία με το Δήμο Τυρνάβου. Μετά το Πάσχα ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής του έργου προκειμένου σύντομα να αποδοθεί στους πολίτες» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς και ευχαριστημένοι από την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και του ανάδοχου για την κατασκευή του πεζοδρομίου και του ηλεκτροφωτισμού μεταξύ της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης και του οικισμού των Δέδρων. Πρόκειται για ένα έργο που αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα ασφάλειας και είναι μια αναγκαιότητα που επιλύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας Βασίλης Πινακάς και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Ντάγιας και Στέλιος Δημότσιος.

[ads-post]

Στοιχεία έργου

Οι εργασίες που θα γίνουν είναι οι εξής:
γενικές εκσκαφές για την δημιουργία της υποδομής του πεζοδρομίου ξυλότυποι και τοποθέτηση κρασπέδων τοποθέτηση αγωγών αποχέτευσης ομβρίων υδάτων τοποθέτηση καλωδίων και κατασκευή φρεατίων επισκέψεως για τον οδοφωτισμό κατασκευή πεζοδρομίου από οπλισμένο σκυρόδεμα χρωματισμοί κρασπέδων με ανακλαστική βαφή.





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια