ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Η Εύα Καϊλή στο Επιμελητήριο Λάρισας

Η Εύα Καϊλή στο Επιμελητήριο Λάρισας


Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας στις 19-4-2019 συναντήθηκε στα γραφεία του φορέα με την Ευρωβουλευτή του ΚΙ.ΝΑΛ κα Εύα Καϊλή. Από την πλευρά του Επιμελητηρίου παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Σ. Γιαννακόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Δ. Αδάμ, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Οικονόμου Δημήτριος, ο υπεύθυνος εξυπηρέτησης επιχειρήσεων κ. Τσιαπλές Γεώργιος και ο Διοικητικός Σύμβουλος κ. Μ. Μανουάχ. Την κα Καϊλή συνόεδευσαν τα στελέχη του κόμματος κ. Βαγγέλης Γιαννούλας και Κώστας Σάββας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλοςέ κανε γνωστό στην υποψήφια ευρωβουλευτή το όραμα του Επιμελητηρίου για τη σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με την αγορά , κάτι που θα επιτευχθεί μέσω μίας εταιρίας agromarketing, αλλά και το πρόγραμμα των 50 km, που στοχεύει η διοίκηση να υλοποιήσει και να συνδέσει μέσω αυτού ό,τι παράγεται στην περιοχή μας να καταναλώνεται σε αυτήν. 

[ads-post]

Ακολούθησε μια συζήτηση – ενημέρωση από την κα Καϊλή προς τα μέλη του Επιμελητηρίου με κύριο άξονα τα εν κινδύνω χαμένα κονδύλια της Ευρώπης. Οπως είπε χαρακτηριστικά η εκ νέου υποψήφια Ευρωβουλευτής : «Η Ευρώπη δεν είναι τόσο μακρυά, αυτό που λείπει είναι η Εθνική Στρατηγική…» 

Τέλος, ο Πρόεδρος κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε απερίφραστα την επιθυμία του όλοι οι εκπρόσωποί μας στην Ευρωβουλή να στηρίζουν την επιχειρηματικότητα, γιατί είναι η μόνη διέξοδος από την κρίση.




Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια