Η "ροζ" Λάρισα: Τα ερωτικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν την πόλη!

Η "ροζ" Λάρισα: Τα ερωτικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν την πόλη!


Μυστικά πάθη, κρυφές συναντήσεις σε γκαρσονιέρες ή ξενοδοχεία της πόλης και ένα ροζ πέπλο να πέφτει πάνω από την Λάρισα, κάθε φορά που ένα ερωτικό σκάνδαλο ξεσπάει. Τα τελευταία χρόνια η Λάρισα έχει συνδέσει το όνομα της με τα πιο τρανταχτά ερωτικά σκάνδαλα, δημιουργώντας έτσι την φήμη ότι η πρωτεύουσα του Θεσσαλικού κάμπου είναι τελικά ένα κρεβάτι, όπου ασθενείς, οδοιπόροι και κάποιοι αξιωματούχοι ενίοτε, αναζητούν θαλπωρή.

Συγκεντρώσαμε τα πιο διάσημα ερωτικά σκάνδαλα και τα παρουσιάζουμε προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.


  • Η γνωστή γκαρσονιέρα της ΜανδηλαράΓυρνάμε τον χρόνο πίσω, στο 1998, όπου μια μικρή γκαρσονιέρα στο κέντρο της πόλης, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Παντρεμένες Λαρισαίες φαίνεται πως την είχαν νοικιάσει για να συνευρίσκονται ερωτικά με τους εραστές τους. Οι 25 κυρίες είχαν σχέσεις με νεαρούς άντρες, στρατιώτες και φοιτητές, και επέλεξαν την γκαρσονιέρα του κέντρου για να ζουν το πάθος τους.


  • Η αποκαλυπτική φωτογραφίαΚάπου τον Μάιο του 2012, μια αποκαλυπτική φωτογραφία ενός γνωστού αιρετού και μιας γυναίκα πολιτευτή, έβαλε φωτιά στα δημοσιεύματα του τότε. Η φωτογραφία οι φήμες λένε, ότι βρέθηκε σε όλα τα κινητά της εποχής. Η πικάντικη φωτογραφία έδειχνε το ζευγάρι να βρίσκεται σε δωμάτιο ξενοδοχείου με αδαμιαία περιβολή.


[ads-post]

  • Ερωτικές υπηρεσίες σε ΛαρισαίεςΤο 2015, είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι νεαρός άντρας παρέχει ερωτικές υπηρεσίες σε κυρίες της Λάρισας, με το αζημίωτο φυσικά. Ο εν λόγω νεαρός, ερχόταν από την συμπρωτεύουσα, για να ικανοποιήσει τις Λαρισαίες κυρίες και οι υπηρεσίες του κοστολογούνταν στα 100 ευρώ. Βέβαια, μετά από επισταμένη έρευνα της Αστυνομίας συνελήφθη, αφήνοντας τις κυρίες που τον περίμεναν διακαώς με…την όρεξη.


  • Με τις ευλογίες του… Ο ληστής ήταν ο εραστής του ιερέα!Πίσω στο 2017, μια υπόθεση ληστείας στο σπίτι ενός Αρχιμανδρίτη ξεσκέπασε το σκάνδαλο. Μετά την απολογία του δράστη, αποκαλύφθηκε η μυστική σχέση των δύο αντρών.Ο δράστης όχι μόνο κατέθεσε ότι διατηρούσε σχέση με τον Αρχιμανδρίτη αλλά και ότι τον πλήρωνε για να συνευρίσκονται ερωτικά. Στην υπόθεση μπλέχτηκε η Ιερά Σύνοδος, απολογίες ανασκευάστηκαν και ο ιερωμένος τέθηκε σε αργία.


  • «Τσάκωσε» τον άνδρα της με τη μητέρα τηςΚάπου εκεί στον Μάρτιο του 2018 «σκάει» άλλη μία ροζ ιστορία στη Λάρισα. Πρωταγωνιστής ένας 35χρονος, τον οποίο «τσάκωσε» η σύζυγός του στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα. Μάλιστα, η απατημένη γυναίκα υπέστη διπλό σοκ. Πέρα από την αποκάλυψη ότι ο άνδρας της διατηρούσε παράλληλη σχέση, διαπίστωσε ότι η γυναίκα που τον «ξεμυάλισε» ήταν η ίδια της η μητέρα, αναφέρει η εφημερίδα Star Press.

Η αποκάλυψη έγινε όταν η γυναίκα αποφάσισε να τον παρακολουθήσει.


  • Το μοντέλο και οι γνωστοί ΛαρισαίοιΤο 2018, εντυπωσιακή μελαχρινή κυρία, προσέφερε συντροφιά σε γνωστούς Λαρισαίους, ζητώντας το λογικό για τις εποχές χρηματικό ποσό, των 450 ευρώ . Ευκατάστατοι κύριοι περίμεναν την μελαχρινή ύπαρξη, να έρθει στην Λάρισα και συναντιόταν σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης. Βέβαια, η περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Λάρισας, είχε άλλη γνώμη και συνέλαβε το μοντέλο και την έτερη κυρία που την συνόδευε και εκτελούσε χρέη μάνατζερ. Για την ιστορία, οι Λαρισαίοι την έβγαλαν…καθαρή!

Αστικοί μύθοι ή πραγματικότητα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ερωτικά σκάνδαλα απασχόλησαν πολύ την δημοσιότητα τότε και παραμένουν αγαπημένα θέματα συζήτησης μεταξύ των Λαρισαίων, όσα χρόνια και αν περάσουν.


Πηγή: https://ilarissa.gr (Στέλλα Καρατζόγλου)


Η "ροζ" Λάρισα: Τα ερωτικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν την πόλη!