ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Κλείνουν οι σήραγγες των Τεμπών για την εκτέλεση άσκησης

Κλείνουν οι σήραγγες των Τεμπών για την εκτέλεση άσκησης


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (Φ/Θ 377+176) έως το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα (Φ/Θ 400+265), για την εκτέλεση άσκησης ευρείας κλίμακας στη σήραγγα Σ1.

Αναλυτικά, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Τετάρτη (03-04-2019) από ώρα 22:00΄ έως ώρα 06:00΄της επομένης: (α).Ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (Φ/Θ 377+176) έως το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα (Φ/Θ 400+265) του Α.Θ.Ε., με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς.

[ads-post]

Θα εφαρμοστεί το τυπικό σχέδιο 5-9α (Πλήρης Αποκλεισμός Αυτοκινητοδρόμου και υποχρεωτική έξοδος για διατομή 2 λωρίδων) καθώς και το τυπικό σχέδιο 56α (Αποκλεισμός κλάδου εισόδου) για τον αποκλεισμό της εισόδου του Α/Κ Ευαγγελισμού προς Θεσσαλονίκη, θα εφαρμοστεί το τυπικό σχέδιο 5-9β (Πλήρης Αποκλεισμός Αυτοκινητοδρόμου και υποχρεωτική έξοδος για διατομή 3 λωρίδων) καθώς και το τυπικό σχέδιο 5-6α (Αποκλεισμός κλάδου εισόδου) για τον αποκλεισμό της εισόδου του Α/Κ Λεπτοκαρυάς προς Αθήνα. (β). Αποκλεισμό του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο στον ημικόμβο Ραψάνης, με κατεύθυνση προς Αθήνα. Θα εφαρμοστεί επίσης το τυπικό σχέδιο 5-6α (Αποκλεισμός κλάδου εισόδου). – Επιπλέον, πριν την έναρξη εφαρμογής των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα πρέπει να αποκλειστούν οι υφιστάμενοι χώροι στάθμευσης του αυτοκινητόδρομου στο τμήμα Ευαγγελισμός – Λεπτοκαρυά τουλάχιστον δύο ώρες πριν, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός τυχόν χρήστη εντός του αποκλεισμένου τμήματος.





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια