ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Βάιος Κυριτσάκας και Νικολέτα Χατζούλη στο συνδυασμό της «Συμπαράταξης Λαρισαίων»

Βάιος Κυριτσάκας και Νικολέτα Χατζούλη στο συνδυασμό της «Συμπαράταξης Λαρισαίων»


Δυο νέες υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων ανακοίνωση η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» του νυν δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη. Οι δυο νέοι υποψήφιοι είναι ο κ. Βάιος Κυριτσάκας, του Θωμά, από την Τερψιθέα, που έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος για δυο θητείες και η κ. Νικολέττα Χατζούλη, που ασχολείται με την επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων. Αμφότεροι κατέρχονται ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την «Συμπαράταξη Λαρισαίων» 



Ο κ. Βάιος Κυριτσάκας του Θωμά 

Ο κ. Βάιος Κυριτσάκας του Θωμά, γεννήθηκε στην Τερψιθέα Λάρισας στις 12-04-1954. Ασχολήθηκε για χρόνια με το εμπόριο και τώρα είναι συνταξιούχος. 

Είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και έχει ασχοληθεί έντονα με τα κοινά του Δήμου και διετέλεσε για 8 χρόνια δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Τερψιθέας «Μαχητής», πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τερψιθέας και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερψιθέας. 

Ήμουν πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Τερψιθέας «Μαχητής» και Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τερψιθέας «Δήμητρα». Επίσης, ήμουν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερψιθέας. 



Η κ. Νικολέτα Χατζούλη 

H κ. Νικολέτα Χατζούλη είναι 36 ετών. Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος Deree College και είναι πτυχιούχος οικονομικών και χρηματιστηριακών σπουδών. 

Ζει στην πόλη της Λάρισας από το 2007, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. 

[ads-post]

Ασχολείται επαγγελματικά με την συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων.Το 2013 δημιούργησε, μαζί με τις αδελφές της τα κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης ΡΟΗ. Από τότε έως και σήμερα έχουν υλοποιηθεί προγράμματα ΕΣΠΑ, υπουργείων, ΟΤΑ κτλ, καθώς και προγράμματα εξωτερικού, εκπαιδεύοντας μεγάλο αριθμό εργαζομένων και ανέργων. 

Ενδιαφέρεται και ασχολείται με τα κοινά αρκετά χρόνια αλλά έχει σχέση αγάπης με τον παραδοσιακό χορό για αυτό κ συμμετέχει ενεργά ως αντιπρόεδρος του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Συλλόγου Νεάπολης Λάρισας «Ο ΠΕΛΑΣΓΟΣ». 





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια