ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

«Αθεράπευτα Συριζαίος ο δήμαρχος Λαρισαίων» δηλώνει η ΝΟΔΕ Λάρισας

«Αθεράπευτα Συριζαίος ο δήμαρχος Λαρισαίων» δηλώνει η ΝΟΔΕ Λάρισας


Ως «αθεράπευτα Συριζαίο» χαρακτηρίζει τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη η ΝΟΔΕ Λάρισας σε ανακοίνωση της, αναφέροντας ότι ταυτίστηκε με την πολιτική του κυβερνώντος κόμματος στη διάρκεια της θητείας του.

[ads-post]

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Ο υποψήφιος Δήμαρχος Απ. Καλογιάννης αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον «κρύο ιδρώτα» που τον έχει λούσει και πόσο αθεράπευτα ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ είναι.

Στην προσπάθειά του να σχολιάσει τις τεκμηριωμένες τοποθετήσεις της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, καταδεικνύει την προσπάθεια του, δια του Γραφείου Τύπου του Δήμου, να καπηλευθεί τον θεσμικό ρόλο του πρώτου πολίτη της Λάρισας, σε μια προεκλογική περίοδο η οποία απαιτεί πολιτική σκέψη και ουσιαστική επιχειρηματολογία.

Από πότε το «πίνοντας καφέ χαλαρά, με θέα στο αρχαίο θέατρο, Κυριακή πρωί, σε καφετέρια», όπως επί λέξει δημοσιεύθηκε, εμπίπτει στον θεσμικό ρόλο και τις υποχρεώσεις κάθε Δημάρχου, όταν αφορά σε περιπτώσεις προγραμματισμένων και επίσημων επισκέψεων υπουργών και πολιτικών στελεχών; Εκτός κι αν είναι συνήθεια σας στον ΣΥΡΙΖΑ να γίνονται όλα στο «πόδι».

Κύριε Καλογιάννη, ο ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοίνωσε και επίσημα δια του κορυφαίου υπουργού του ότι σας στηρίζει, βρίσκεται σε αποδρομή και κοινωνική απαξίωση. Προηγήθηκε, βέβαια, η ανακοίνωση της στήριξής σας, από το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, την εφημερίδα «ΑΥΓΗ».

Δυστυχώς για την Λάρισα ταυτιστήκατε όχι μόνον με την συριζαϊκή πολιτική (ΤΕΙ μεταναστευτικό κ.λπ.), αλλά και με την απουσία οποιουδήποτε σοβαρού έργου στην πόλη, τα τελευταία 5 χρόνια.

Ευτυχώς, για τη Λάρισα, τα παραμύθια σας τελειώνουν στις 26 του Μάη."





Πηγή: www.kosmoslarissa.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια