ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος ομαδικών εργαστηρίων εργαζομένων και ανέργων στον Τύρναβο

Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος ομαδικών εργαστηρίων εργαζομένων και ανέργων στον Τύρναβο


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος κύκλος των ομαδικών εργαστηρίων πληροφόρησης και συμβουλευτικής στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου την Τετάρτη 10 Απριλίου από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου με το παράρτημα Ρομά σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ. Τα συγκεκριμένα εργαστήρια ήταν δωρεάν σε εργαζόμενους και ανέργους και υλοποιήθηκαν μέσω της Κινητής Μονάδας Απασχόλησης. Στόχος των εργαστηρίων είναι η ενθάρρυνση και η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες και διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες εργασίας.



Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Τα Κέντρα Κοινότητας αποτελούν το πρώτο σημείο επαφής των πολιτών που αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.

[ads-post]

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας: τηλ: 2492350315, email: kentrokoinotitasdt@gmail.com, Παράρτημα Ρομά: τηλ:2492350184, email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com, ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.






Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια