ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Οι προκλητικές εμφανίσεις των αδελφών Kardashian στο party γενεθλίων της Kourtney (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Οι προκλητικές εμφανίσεις των αδελφών Kardashian στο party γενεθλίων της Kourtney (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Και η Khloe προτίμησε να εμπνευστεί από τη Rihanna


HKourtney Kardashian έγινε 40 χρονών και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο τεκίλα και εντυπωσιακά outfits. Το Instagram γέμισε δημοσιεύσεις και stories και τα looks που αντικρίσαμε προκάλεσαν πολλά σχόλια.

Αρχικά, η Khloe Kardashian αποφάσισε να ντυθεί Rihanna 2014 και να αναπαράγει την εμφάνιση της τραγουδίστριας στα βραβεία CFDA πριν από 5 χρόνια. Φόρεσε, λοιπόν, μία τουαλέτα με διαφάνεια και κρύσταλλα Swarovski μαζί με ένα headpiece σχεδιασμένο από τον Yousef Al-Jasmi. Παρόλο που το αποτέλεσμα ήταν λαμπερό και εντυπωσιακό κατέληξε να μοιάζει εντελώς με το naked dress της Riri.



[ads-post]



Από την άλλη η Kylie Jenner δεν αναζήτησε έμπνευση πολύ μακριά από την οικογένεια και αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε δίδυμη αδερφή της Kim Kardashian. Εμφανίστηκε με ένα χρυσό, λαμπερό τοπ και μία ψιλόμεση φούστα που έφτανε μέχρι το πάτωμα και ήταν ως συνήθως προσεγμένη και ξεχώριζε. Επιπλέον, όμως έμοιαζε σαν την αδερφή της Kim στο Met Gala του 2018. Τότε η Kim είχε επιλέξει μια τουαλέτα σε metallic gold απόχρωση και είχε κλέψει την παράσταση. Ακόμα και το styling των δύο αδερφών ήταν ολόιδιο, αφού η Kylie έκανε τα μαλλιά της αλογοουρά όπως και η Kim. Η ομοιότητα είναι ολοφάνερη και δεν ξέρουμε εάν το επιδίωξε η μικρή της αδερφή ή αν απλά την έχει ως πρότυπο και επηρεάζεται από το στιλ της.







Πηγή: www.marieclaire.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια