ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Οι Realest & Voltage παρουσιάζουν την DJ HITO στο ΜΥΛΟΣ 1927

Οι Realest & Voltage παρουσιάζουν την DJ HITO στο ΜΥΛΟΣ 1927


Η DJ HITO στο



Η Realest Streetwear και η Voltage Records υποδέχονται το Σάββατο 4 Μαίου στο ΜΥΛΟΣ 1927, μία από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες της Techno παγκοσμίως, την πρέσβυρα της Techno από την Ιαπωνία, την μοναδική, HITO. 

Ξεκινώντας μια νέα σειρά από #techno events με special καλεσμένους από το εξωτερικό είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τα δρώμενα στην πόλη παρουσιάζοντας τα μεγαλύτερα ονόματα της σκηνής στη λίστα μας για φέτος. 
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε αυτό το ξεκίνημα.

Μαζί με την Ιαπωνέζα DJ θα μοιραστούν τα decks η Ελληνοιταλίδα παραγωγός ANNA V., ο Λαρισαίος παραγωγός GVerse, και τα power girls και residents της VOLTAGE, Theony και Olga σε ένα μοναδικό B2B set! 


Hito

Ελεύθερο πνεύμα, αδάμαστος χαρακτήρας, δημιουργική και με μοναδική τεχνική κατά τη διάρκεια των setrs της, η HITO αφήνει το προσωπικό της στίγμα σε κάθε εμφάνισή της. 

Παίζοντας με βινύλια και συνδυάζοντας εξοπλισμούς, τα sets της είναι πάντοτε on point και εμποτισμένα από τα βαθιά, “πρωτόγονα” vibes της αυθεντικής Techno, ξεσηκώνει τον ακροατή και τον ταξιδεύει σε ένα μοναδικό ηχητικό περιβάλλον που μόνο η Ιαπωνέζα παραγωγός μπορεί να δημιουργήσει. 

Σμιλευμένη μέσα στην underground “μήτρα” του Βερολίνου και αναμεμειγμένη με την Ιαπωνική της κουλτούρα και καταγωγή, η HITO έρχεται στη Λάρισα με το παλμαρέ των πολλαπλών απονομών και βραβεύσεών της για ένα σετ αποκλειστικά με βινύλια, το οποίο θα μείνει στην ιστορία

Links:





ANNA V.

Γεννημένη στη Φλωρεντία της Ιταλίας από Έλληνες γονείς, και ερωτευμένη με τη μουσική από βρεφική ηλικία, η ANNA V. διένυσε την περισσότερη από την παιδική και ενήλικη ζωή της μέσα σε μουσικά σχολεία και ωδεία.

Εχοντας κυκλοφορίες σε κάποια από τα σημαντικότερα label του είδους, όπως η MOOD της Nicole Moudaber, η ELEVATE των Pig&Dan, η Respekt, Funk’n Deep, Renesanz, Stick, Familia και πολλές πολλές άλλες, η ANNA V., υπηρετεί την αγνή και ανόθευτη δύναμη της Techno.

Η μουσική της είναι ξεκάθαρα χαρακτηριστική σε ήχο, βαθιά και επιβλητική, με έντονη μελωδικότητα, απαράμιλλο low end και ξεσηκωτικό χαρακτήρα - δεν είναι για όλους, όπως πολύ σωστά λέει η ίδια, όμως είναι διαφορετική και ιδιαίτερη καθώς, εκπροσωπεί τα βιώματά της από την παιδική της ηλικία.
Η μουσική της έχει επιρροές από το old school ύφος των Pig&Dan, τα δυναμικά vibes του Marco Bailey και το αδυσώπητο groove του Tom Hades, χτισμένα πάνω σε ένα κλασικά Techno ρυθμικό μοτίβο, συνδυασμένο με έντονα pads, οξεία leads και low end που κτυπάει βαθιά στο στομάχι, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό άκουσμα.

Links:
InstaGram: @anna.v.techno


GVerse

O Gverse, επίσης γνωστός ως Γιώργος Γκανίδης, είναι παραγωγός και DJ που γεννήθηκε το 1994 στην Λάρισα. Στα 18 του μόλις χρόνια ξεκίνησε την οδύσσειά του στην ηλεκτρονική μουσική, ανακαλύπτοντας τις βαθύτερες ρίζες της Techno. 
Το πάθος του για την Techno έγινε αμέσως κυρίαρχο καθώς ενεπλάκη στη διαδικασία της παραγωγής. Οι συνθέσεις του αναμιγνύουν πολλά διαφορετικά είδη σε έναν συμπαγές techno πυρήνα, έχοντας όμως μοναδική ατμόσφαιρα και βάθος, όσον αφορά τη μουσικότητά τους. 
Εχοντας στο ενεργητικό του πολυάριθμες κυκλοφορίες ήδη, ο ίδιος ξεχωρίζει το “Not Enough” το οποίο έφθασε μέχρι και το Top 3 στο Beatport. 
Το πάθος του είναι να αφοσιώνεται εντατικά στο στούντιό του και να εξελίσσει συνεχώς τον ήχο του, αλλά το άλλο “δυνατό του χαρτί” είναι το DJing το οποίο κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση 

Links:



[ads-post]


Theony

Resident DJ της VOLTAGE, η Theony, γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '90.
Είναι μουσικός και DJ με έδρα της την Αθήνα . Έχει πτυχίο στο τμήμα της Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Από μικρή ηλικία, η αγάπη της για τη μουσική ήταν έντονη καθώς έκανε μαθήματα κιθάρας και τώρα ως ενήλικας παίζει και σπουδάζει πιάνο με σκοπό να ανακαλύψει καλύτερα τις πτυχές της μουσικής παραγωγής.
Λίγα χρόνια αργότερα, αφότου αποφοίτησε, αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρά της στο να γίνει DJ και παραγωγός.
Σε ηλικία 23 χρονών άρχισε να “μιξάρει” τους ιδιαίτερους ήχους της σε ένα από τα πιο γνωστά και “underground” κλαμπ της Αθήνας. Μετά από αυτήν την πρώτη της ισχυρή παρουσία και σε μικρό χρονικό διάστημα, το όνομά της έγινε γνωστό στην ελληνική ηλεκτρονική μουσική και μέσα σε έναν χρόνο έπαιξε σε κάποια από τα καλύτερα κλαμπ της Αθήνας, αλλά και σε αρκετά ακόμα εκτός της πρωτεύουσας.
H μουσική της έχει ένα ξεχωριστό μείγμα από sexy, δυναμικό και φρέσκο ήχο σε συνδιασμό με τη σκοτεινή ατμόσφαιρα της Techno.
Ως DJ έχει μοιραστεί τα decks με ονόματα όπως οι Pig&Dan, Thomas Schumacher, Alberto Ruiz αλλά και πολλούς σημαντικούς DJ’s της ελληνικής techno σκηνής. 

Τον ελεύθερό της χρόνο, τον περνάει στο στούντιό της στην Αθήνα, όπου συνεχίζει να βελτιώνει τις δεξιότητές της στην παραγωγή μουσικής.

Instagram: @theony_g


Olga

"Σφυρηλατημένη" μέσα στην underground σκηνή της Αθήνας, η Olga, είναι η νέα Resident της VOLTAGE Records. Εργατική, τελειομανής και ακούραστη, σε κερδίζει με τη μουσική της από το πρώτο λεπτό. 
Τα σετ της έχουν επιρροές από τη σύγχρονη ευρωπαϊκή υφή της techno, ενώ ταυτόχρονα καθορίζονται από οξύτητα και αισθητική, οδηγώντας τον ακροατή σε ένα μουσικό ταξίδι με αρχή, μέση και τέλος. Κάθε σετ είναι ένας προορισμός για την Olga πράγμα το οποίο το εξασφαλίζει η μουσική της διαφορετικότητα: Στοιχεία progressive αναμειγνύονται με πικάντικα φωνητικά, χτισμένα σε ένα ξεκάθαρα Techno υπόβαθρο, κάνοντας το ταξίδι ακόμα πιό ενδιαφέρον, ακόμα πιό ατμοσφαιρικό. 
Εχοι μοιραστεί τα decks με κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Pig&Dan, Umek, Thomas Schumacher, Nakadia, Green Velvet, Spartaque και άλλοι.

Instagram: @olga_gr__

#TECHNO




ΜΥΛΟΣ 1927
Γεωργιάδου 53, ΛΑΡΙΣΑ
Τηλ κρατησεων: 2410254888







Newsroom larisacitynews.GR




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια