ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Για απόπειρα διπλοψηφίας στον Τύρναβο καταδικάστηκε 39χρονη




Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγήθηκε 39χρονη γυναίκα στον Τύρναβο που συνελήφθη στο 489 εκλογικό τμήμα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο την ώρα που επιχειρούσε να ψηφίσει για δεύτερη φορά!


Η γυναίκα αρχικά ψήφισε με την ταυτότητα άλλης γυναίκας γεννηθείσας το 1955, όμως αργότερα, επέστρεψε με τη δική της ταυτότητα και προσπάθησε να… ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα για δεύτερη φορά.


Κάποιοι όμως στην αίθουσα του εκλογικού τμήματος αποδείχθηκαν παρατηρητικοί και ειδοποίησαν την Αστυνομία, που με τη σειρά της οδήγησε την 39χρονη στο αυτόφωρο.

[ads-post]

Το δικαστήριο δεν δέχθηκε τους ισχυρισμούς της 39χρονης για την αθωότητα της και των δυο συνηγόρων υπεράσπισης και της επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή και στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων για το ίδιο διάστημα.


Ποινή επιβλήθηκε και στους τρεις μάρτυρες, τον σύζυγο της, ένα συγγενικό της πρόσωπο και στην 65χρονη, με την ταυτότητα της οποίας ψήφισε την πρώτη φορά, για ψευδορκία. Αμέσως μετά το τέλος της δίκης οι τρεις μάρτυρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και σήμερα στο αυτόφωρο.







Πηγη: www.ert.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια