Η Ζωη Κωνσταντοπούλου δηλωνει από τη Λάρισα: "Κοιτάμε μπροστά, δεν κοιτάμε αριστερά ή δεξιά"
Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Λάρισας να στηρίξουν τον αγώνα της «Πλεύσης Ελευθερίας» απηύθυνε από την πλατεία Ταχυδρομείου η επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές κ. Ζ. Κωνσταντοπούλου.


Η κ. Κωνστατοπούλου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η «Πλεύση Ελευθερίας»παλεύει για την συλλογική απελευθέρωση από το μνημονιακό καθεστώς και τις συνθήκες αμφισβήτησης θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών.


«Παλεύουμε για την υπεράσπιση της πατρίδας και του λαού μας και την ανάκτηση της δημοκρατικής, λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας, καθώς και για την υπεράσπιση όλων των λαών που θυματοποιούνται από το ίδιο καθεστώς».

[ads-post]

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας»έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στους νέους τους οποίους κάλεσε να προσέλθουν στις κάλπες των ευρωεκλογών, τις οποίες χαρακτήρισε ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς επίσης και στην συμφωνία των Πρεσπών, την διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας στην Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την ολοκλήρωση του λογιστικού ελέγχου του χρέους και την επέκτασή του στα ασφαλιστικά ταμεία και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.


Στη σημερινή εκδήλωση της «Πλεύσης Ελευθερίας» χαιρετισμό απηύθυναν οι συνυποψήφιοι ευρωβουλευτές Λάμπρος Καραγιώργος, ιατρός Καρδιολόγος του Γ.Ν. Λάρισας, Μαργαρίτης Πατσιαντάς, συνταξιούχος δικηγόρος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Βόλο και Δέσποινα Σκρέτα, δικηγόρος στο Λονδίνο με καταγωγή από τους Γόννους Λάρισας.Πηγή: www.ert.gr