Μήνυμα νίκης έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από τα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ)

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Από το βήμα της προεκλογικής συγκέντρωσης στα Τρίκαλα ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι αυτή η υποδοχή και η συμμετοχή του κόσμου «αποδεικνύει ότι ζούμε τις μέρες εκείνης της εβδομάδας του Ιουλίου του 2015, που όλοι έλεγαν ότι θα χάσουμε και κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά».
«Κάποιοι ανακήρυξαν τον κ. Μητσοτάκη «πρωθυπουργό» από τη μέρα που εκλέχθηκε στην ηγεσία της Ν.Δ., ανεξαρτήτως αν έχει το ανάστημα όχι μόνο να είναι πρωθυπουργός, αλλά και πρόεδρος ενός ιστορικού κόμματος» είπε μεταξύ άλλων κατά την ομιλία του στα Τρίκαλα ο Αλέξης Τσίπρας.
Μιλούσαν για διαφορά 15 μονάδων στις δημοσκοπήσεις και τώρα που η διαφορά μειώνεται και βλέπουν την υποδοχή του κόσμου στις περιοδείες του πρωθυπουργού τους έπιασε πανικός, είπε «και έφτασαν στο σημείο να μιλήσουν ακόμα και για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος ή νοθεία».

[ads-post]

Ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε σε κάθε συνταξιούχο ξεχωριστά και είπε: Η ψήφος σου την άλλη Κυριακή είναι και ψήφος εμπιστοσύνης στις πολιτικές που πλέον είναι καθαρές.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα θετικά μέτρα της κυβέρνησης και δήλωσε: Είμαστε υπερήφανοι γιατί μόλις μπορέσαμε δώσαμε τη 13η σύνταξη, μια ανάσα αξιοπρέπειας.


Πηγή: www.trikalain.gr