ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Δήλωση Νίκου Γαμβρούλα για το εκλογικό αποτέλεσμα

Δήλωση Νίκου Γαμβρούλα για το εκλογικό αποτέλεσμα


Ο επικεφαλής της "Ορμής Ανανέωσης" και υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Νίκος Γαμβρούλας, μετά την έκδοση των πρώτων αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των Δημοτικών Εκλογών όπου έλαβε ποσοστό της τάξης λίγο πάνω από 4%, προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε με τεράστιες δυσκολίες, χωρίς κομματικά χρίσματα, χωρίς χρηματικά πακέτα, χωρίς μαζικές δεξαμενές ανθρώπινου δυναμικού, καταφέραμε να την φτάσουμε σε ένα άριστο αποτέλεσμα. Σε πολυ συντομο χρονικό διάστημα και παρα την χαμηλη αναγνωρισιμότητα των προσώπων μας φέραμε την παράταξη μας ψηλά στην προτίμηση των Λαρισαίων! 

Βάλαμε τις βάσεις για τη συνέχεια και για μια δυναμική παρουσία στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Η Ορμή Ανανέωσης δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους της πόλης, οι οποίοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν ενεργα στην αλλαγή που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. 

Οι πολίτες αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και εμείς από τη μεριά μας, θα αγωνιστούμε με σθένος για να τους δικαιωσουμε. Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν πλάι μας και πίστεψαν στην διαφορετική μας πρόταση. 

Από αύριο η Ορμή Ανανέωσης θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Από το δρόμο και την ακούραστη επαφή της με τους Δημότες, ώστε όλοι μαζί να σχεδιάσουμε τη Λάρισα της επόμενης 20ετιας!



[ads-post]




Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια