ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Εγκρίθηκε το σχέδιο δημιουργίας του Open Mall της Λάρισας

Εγκρίθηκε το σχέδιο δημιουργίας του Open Mall της Λάρισας


Εγκρίθηκε το σχέδιο για την πρόταση που αφορά στην δημιουργία Open Mall στη Λάρισα, από το Υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης στο οποίο είχε κατατεθεί ο σχετικός φάκελος. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από το υπουργείο σήμερα το μεσημέρι. Το ποσό που εγκρίθηκε ανέρχεται σε 1. 714.755,23 ευρώ. Αν και ο ορίζοντας υλοποίησης είναι 24 μήνες εκτιμάται ότι οι παρεμβάσεις που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τις ανακοινώσεις θα ολοκληρωθούν πολύ νωρίτερα δίνοντας πνοή στην αγορά της Λάρισας.

Αυτό ήταν και ένα προσωπικό στοίχημα για τον εντεταλμένο σύμβουλο Παναγιώτη Νταή ο οποίος έτρεξε με συνέπεια το όλο πρότζεκτ από την πλευρά του δήμου. Είναι δεδομένο η έγκριση του πρότζεκτ θα έρθει να βοηθήσει στην αναβάθμιση της αγοράς της Λάρισας, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

[ads-post]

Η τελική πρόταση και ο φάκελος της πόλης διαμορφώθηκε μετά από στενή συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων και του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας. Οι παρεμβάσεις αφορούν σε καταστήματα επί των οδών Φιλελλήνων, Βενιζέλου, Ανδρούτσου, Λαπιθών, Πόρου, Δήμητρας αλλάζοντας συνολικά την όψη τους. Στην πρόταση έχουν ενταχθεί 88 έμποροι της Λάρισας.

Η όλη αναβάθμιση του δημόσιου χώρου θα γίνει μέσω κυρίως της βελτίωσης του μικροκλίματος. Οι παρεμβάσεις θα βοηθήσουν στην αισθητική αναβάθμιση, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και εγκατάσταση συστημάτων «έξυπνης πόλης». Μέσα στο πρότζεκτ προβλέπεται άλλωστε και η δημιουργία σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο πάρκινγκ της οδού Καλλιθέας.




Πηγή: www.larissanet.gr (Π.Γ.)







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια