ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Έκκληση Καλογιάννη για πολιτική αντιπαράθεση με αρχές και αξίες

Έκκληση Καλογιάννη για πολιτική αντιπαράθεση με αρχές και αξίες


Έκκληση προς όλες τις αυτοδιοικητικές κινήσεις και τους υποψηφίους η προεκλογική αντιπαράθεση να διεξαχθεί με όρους πολιτικού πολιτισμού, με ήθος, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα απευθύνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Έκκληση Καλογιάννη για πολιτική αντιπαράθεση με αρχές και αξίες

• «Εμφανώς κακόβουλες και σχεδιασμένες ενέργειες με την κατασκευή βίντεο με στόχο να πλήξουν την Συμπαράταξη»

• «Οφείλουμε όλοι να κινηθούμε με ήθος, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα αποφεύγοντας τα χτυπήματα κάτω από την μέση και τον ευτελισμό του πολιτικού διαλόγου και της αντιπαράθεσης»


Έκκληση προς όλες τις αυτοδιοικητικές κινήσεις και τους υποψηφίους η προεκλογική αντιπαράθεση να διεξαχθεί με όρους πολιτικούς πολιτισμού, με ήθος, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα απευθύνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Σε δήλωσή του σχετικά με την υπόθεση προβολής άσεμνου υλικού από την οθόνη του εκλογικού κέντρου της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», ο κ. Καλογιάννης κάνει ευθέως λόγο για κακόβουλες και σχεδιασμένες ενέργειες που είχαν στόχο να πλήξουν την παράταξη και το πρόσωπό του. Επίσης, τονίζει ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στις εκλογές οφείλουν να σεβαστούν την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της Λάρισας, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι η έκκλησή του αφορά στην ενότητα αλλά και την εικόνα της πόλης και του Δήμου μας.

[ads-post]

Αναλυτικά, στην δήλωση του ο δήμαρχος σημειώνει τα εξής:

«Τις τελευταίες ώρες και μετά από εμφανώς κακόβουλες και σχεδιασμένες ενέργειες κατασκευάστηκαν εικόνες και βίντεο από το εκλογικό κέντρο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», με προφανή στόχο να πλήξουν την παράταξή μας και το πρόσωπο μου, εν όψει των δημοτικών εκλογών. Πρόκειται για απολύτως καταδικαστέα ενέργεια. Σε ό,τι αφορά στους υπαίτιους αυτής της κακόβουλης πράξης, ήδη κινούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Επειδή, ωστόσο, αυτή η υπόθεση εγκυμονεί κίνδυνο διχασμού, αφορά στην εικόνα της Λάρισας και το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης, ως Δήμαρχος Λαρισαίων απευθύνω έκκληση προς όλες τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις και κυρίως στην παράταξη «Λάρισα Μπροστά», υποψήφια της οποίας ανάρτησε αυτό το κατασκευασμένο και κακόβουλο υλικό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων.

Οφείλουμε, όλοι μας, σεβόμενοι την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της Λάρισας, να σεβαστούμε τις αρχές του πολιτικού πολιτισμού και να διατηρήσουμε το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης. Να κινηθούμε με ήθος, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα αποφεύγοντας τα χτυπήματα κάτω από την μέση και τον ευτελισμό του πολιτικού διαλόγου και της αντιπαράθεσης. Η έκκλησή μου αφορά όλους και αποσκοπεί στην ενότητα και την εικόνα της πόλης και του Δήμου μας».











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια