Αναρωτιέται η Ρένα Καραλαριώτου: "Ο κ. Καλογιάννης φοβάται το διάλογο;"

Αναρωτιέται η Ρένα Καραλαριώτου: "Ο κ. Καλογιάννης φοβάται το διάλογο;"


Η υποψήφια δήμαρχος κ. Ρένα Καραλαριώτου δηλώνει πως αναμένει την απάντηση του δημάρχου Λαρισαίων, κ. Απόστολου Καλογιάννη, στην πρότασή της για διεξαγωγή debate μεταξύ της ιδίας και των συνυποψηφίων της.

[ads-post]

Στη δήλωσή της η κ. Καραλαριώτου αναφέρει αναλυτικά: 

"Πριν από λίγες ημέρες, με δημόσια επιστολή μου, κάλεσα όλους τους συνυποψηφίους μου να συμφωνήσουμε στη διοργάνωση τριών θεματικών τηλεοπτικών ντιμπέιτ, με κοινά αποδεκτούς όρους και διαδικασίες. Θεώρησα και θεωρώ σημαντικό, ενόψει των εκλογών, να ενημερώσουμε τους πολίτες για τις προτάσεις μας, σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού. 

Οι υποψήφιοι του Δήμου της Αθήνας θα κάνουν ένα debate μέρα παρά μέρα. Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Λάρισα; 

Μέχρι στιγμής, οι συνυποψήφιοί μου, κ.κ. Πέτρος Κρίκης, Παναγιώτης Γούλας, Νίκος Γαμβρούλας και Κωνσταντίνος Βαϊούλης, είχαν την ευαισθησία να απαντήσουν άμεσα και θετικά στην πρότασή μου, θέτοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις τους. 

Ο κ. Καλογιάννης επιμένει να σιωπά. Γιατί; Φοβάται το διάλογο; Φοβάται τη δημιουργική και προγραμματική αντιπαράθεση με τους συνυποψηφίους του; Που είναι άραγε η δημοκρατική του ευαισθησία για την οποία τόσο υπερηφανεύεται; Προτιμά να επιβάλει στην πόλη την συνομωσία της σιωπής; Το σκοτάδι;

Πρέπει και οφείλει να απαντήσει. Δέχεται ή όχι το διάλογο;"


Newsroom larisacitynews.GR

Αναρωτιέται η Ρένα Καραλαριώτου: "Ο κ. Καλογιάννης φοβάται το διάλογο;"