ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Περιοδεία υποψηφίων Λαϊκής Συσπείρωσης στο ΕΑΚΛ (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία υποψηφίων Λαϊκής Συσπείρωσης στο ΕΑΚΛ (ΦΩΤΟ)


«Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και η στάση των τοπικών αρχών χτυπάει το δικαίωμα της νεολαίας και του λαού στην μαζική άθληση και άσκηση» 

Περιοδεία στον Α’ πυρήνα του Αλκαζάρ του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας (ΕΑΚΛ) πραγματοποίησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Τάσος Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας Κρίκης Πέτρος και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι . Στις συναντήσεις που πραγματοποίησαν με τους προπονητές και τους αθλητές αναδείχθηκε η πλήρης εγκατάλειψη από πλευράς κυβέρνησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως και τα πολλά εμπόδια που χρειάζεται να ξεπεράσει σήμερα ένας νέος για να κάνει αθλητισμό. Από τους ανθρώπους των σωματείων αναδείχθηκαν οι σοβαρές δυσκολίες που έχουν για να καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, τη δυσκολία των οικογενειών που χρειάζεται να βάζουν το χέρι στην τσέπη για να αθληθούν τα παιδιά τους. 


[ads-post]



Από την πλευρά τους οι Τ. Τσιαπλές και Π. Κρίκης πρόβαλαν την ανάγκη της οργανωμένης διεκδίκησης από τους ανθρώπους του χώρου απέναντι σε κυβερνήσεις, δημάρχους και περιφερειάρχες. Ανέδειξαν την ευθύνη των κ.κ. Αγοραστού, Καλογιάννη που όλα αυτά τα χρόνια υπερασπίζονται και εφαρμόζουν και οι ίδιοι αυτή την πολιτική στο χώρο ευθύνης τους, έχοντας μετατρέψει ακόμη ένα σύγχρονο λαϊκό δικαίωμα σε αντικείμενο επιχειρηματικής – εμπορικής εκμετάλλευσης. Και πρόβαλαν την ανάγκη σήμερα οι άνθρωποι του αθλητισμού να ενισχύσουν το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση σε όλες τις κάλπες για να αλλάξει αυτή η πολιτική προς όφελος της λαϊκής πλειοψηφίας. 




Τέλος πραγματοποίησαν συνάντηση και με υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους των εργαζομένων του ΕΑΚΛ, οι οποίοι επισήμαναν μεταξύ άλλων τις τεράστιες προσπάθειες που κάνουν για να κρατηθούν ανοιχτές οι εγκαταστάσεις, να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας τους, αλλά και τα πολλά εμπόδια που τους βάζει η χρόνια πολιτική υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης των εκάστοτε κυβερνήσεων. Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Τ. Τσιαπλές και Κρίκης Π. δηλώσαν την στήριξη του ΚΚΕ στα δίκαια αιτήματα και της ανάγκες που υπάρχουν σήμερα για εξειδικευμένο προσωπικό στην υπηρεσία, για αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης από την ΓΓΑ στο ύψος των σύγχρονων αναγκών, και δεσμεύθηκαν το επόμενο διάστημα να αναδείξουν αυτά τα ζητήματα στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, όπως και οι βουλευτές του κόμματος στη Βουλή. Κάλεσαν τέλος τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα από τη ζωή που βιώνουν όλα αυτά τα χρόνια και την μπόλικη πείρα που έχουν συγκεντρώσει και να τιμωρήσουν πολιτικά τους υπεύθυνους ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ.α. που με την αντιλαϊκή πολιτική που ακολούθησαν όλα αυτά τα χρόνια έχει χτυπηθεί το δικαίωμα της νεολαίας και του λαού στην μαζική άθληση και άσκηση και ενισχύσουν τη δική τους φωνή, το ΚΚΕ και τα ψηφοδέλτια του στις 3 κάλπες της 26ης Μαΐου.




Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια