«Η μικρή γοργόνα» στο ΔΩΛ

«Η μικρή γοργόνα» στο ΔΩΛ


«Η μικρή γοργόνα» του Hans Christian Andersen, θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας την Τρίτη 14 Μαϊου στις 19:15, από το Καλλιτεχνικό σωματείο Art Gate σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Λάρισας.

Μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση και μια όμορφη ιστορία αγάπης για όλες τις ηλικίες.


Η μικρή γοργόνα επιθυμεί να γνωρίσει τον πρίγκιπα ‘Ερικ στον κόσμο των ανθρώπων. Διαπραγματεύεται με την κακιά θαλάσσια μάγισσα, την Ούρσουλα, για να αλλάξει την ουρά της με πόδια. 
Αλλά η συμφωνία δεν είναι αυτό που φαίνεται και η Άριελ χρειάζεται τη βοήθεια των πολύχρωμων φίλων της, του Φούσκα (το ψάρι), του γλάρου και του Σεμπάστιαν του καβουριού, για να αποκαταστήσει την τάξη κάτω από τη θάλασσα.

[ads-post]

Παίζουν:
Άριελ: Ελευθερία Σαμαρά, Έρικ: Μιχάλης Τριανταφύλλου, Φούσκας: Γιώργος Πατσαδάκης, Κάβουρας: Μαρία Λαβαντσιώτη, Ούρσουλα: Ζαχοπούλου Κατερίνα, Χέλια: Ευθύμης Καλαμποκίδης-Θάνος Γκίζας, Γλάρος: Μάρκος Ανδρεόπουλος, Τρίτων: Χρήστος Κοστούρης, Δούκας: Νίκος Μπαρμπαγιάννης, Μάγειρας: Θάνος Ανδρίτσιος, Γλάροι: Χριστίνα Κωσταβέλλα, Ελεάννα Πλιάτσικα, Σταύρια Χατζηγεωργίου, Αδελφές της Άριελ: Αναστασία Παπαδήμα, Κατερίνα Τασιοπούλου, Σταυρίνα Παπανικολάου, Παρασκευή Χρηστίδου, Αντωνία Σαγώνα, Κορίνα Καλαμποκίδου, Πλάσματα του βυθού: Ρούλα Πίκουλα, Ελεονώρα Διακουμή, Ειρήνη Παπαποστόλου, Ελένη Μποφίκου, Σταύρια Χατζηγεωργίου, Κωνσταντίνα Μαρκοπούλου.

Σκηνοθεσία - επιμέλεια: Ζαχοπούλου Κατερίνα, Σκηνικά: Σταυρίνα Παπανικολάου-Σούλα Μηνά, Κοστούμια: Νέλλη Γρύλλη.

Προπώληση 10€- ταμείο 12€
Προπώληση εισιτηρίων στον Μύλο του Παππά, καθημερινές 10:00 -14:00.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6978243122, 6971662761.

Newsroom larisacitynews.GR

«Η μικρή γοργόνα» στο ΔΩΛ