ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Κοινός βηματισμός του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Νταή με το Επιμελητήριο Λάρισας

Κοινός βηματισμός του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Νταή με το Επιμελητήριο Λάρισας


Τις συνέργειες του Δήμου Λαρισαίων με το Επιμελητήριο Λάρισας , στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, της εξωστρέφειας και της τουριστικής προβολής της πόλης, συζήτησε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας με τον π. Αντιδήμαρχο Λαρισαίων και εκ νέου υποψήφιο κ. Παναγιώτη Νταή. 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, αφού ευχήθηκε στον κ. Παναγιώτη Νταή καλή επιτυχία για τις επερχόμενες εκλογές, τον ευχαρίστησε για την συνεχή συνεργασία και υποστήριξή του στον Επιμελητηριακό θεσμό και στις τοπικές επιχειρήσεις και τόνισε ότι για πρώτη φορά μέχρι σήμερα υπήρξε τόσο στενή και επωφελής για τγην επιχειρηματικότητα συνεργασία μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων με πρωτεργάτη τον κ. Νταή και του Επιμελητηρίου. Παράλληλα, ο κ. Γιαννακόπουλος ζήτησε τη συνέχιση των αποδοτικών συνεργειών Δήμου Λαρισαίων και Επιμελητηρίου προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας αλλά και ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας. 

Καταρχήν, ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο θέμα των ενεργειακών κοινοτήτων και στην προσπάθεια που ξεκινάει το Επιμελητήριο Λάρισας με επιχειρήσεις μέλη του για δημιουργία ενεργειακής κοινότητας . Ενεργειακή κοινότητα συστήνει και ο Δήμος Λαρισαίων και μεταξύ τους οι 2 φορείς θα έχουν συνεργασία και συνέργεια για ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας. 

[ads-post]

Οι συνέργειες μεταξύ του Επιμελητηρίου Λάρισας και των Δήμων της περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ξεκίνησαν με τη δημιουργία κοινού ταμείου με στόχο την τουριστική προβολή του Ν. Λάρισας, με την πρώτη δράση να έχει ήδη υλοποιηθεί, φιλοξενώντας τα ΜΜΕ και τους παράγοντες του τουρισμού της Σερβίας με σκοπό την προσέλκυση των επισκεπτών . Ηδη, μεγάλοι τουριστικοί οργανισμοί της Σερβίας εκδήλωσαν ενδιαφέρον να εντάξουν τν Λάρισα και τα παράλιά της στους τουριστικούς τους προορισμούς. 

Οι Συνέργειες συνεχίστηκαν με την αγροτική έκθεση Agrothessaly, η οποία με την μεγάλη δυναμική που παρουσιάζει , βάζει την Λάρισα στον Παγκόσμιο χάρτη των μεγάλων εκθέσεων. 

Συνέργειες εξακολούθησαν να υφιστανται με τη δημιουργία ενός πολυχώρου για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη άλλων δράσεων, με την πρώτη δράση ‘’ Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή ‘’ να πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία. 

Ο κ. Παναγιώτης Νταής τόνισε ότι ο Δήμος Λαρισαίων στέκεται δίπλα στην επιχειρηματικότητα και το δείχνει, έχοντας μειώσει τα ανταποδοτικά τέλη στις επιχειρήσεις κατά 20%, συμβάλλοντας στην Εθνική προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας. 

Τέλος, όλοι συμφώνησαν ότι η παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, είναι ο μόνος στόχος με Εθνικό Σχεδιασμό για να επανέλθουμε πλήρως στην κανονικότητα με σταθερά βήματα, μετά από τόσα χρόνια καταστροφικής ύφεσης. 







Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια