Λαρισαίοι θείος και ανιψιός έκλεψαν φορτηγό από το Βόλο

Λαρισαίοι θείος και ανιψιός έκλεψαν φορτηγό από το Βόλο


Δύο συγγενείς από τη Λάρισα είναι οι δράστες κλοπής φορτηγού αυτοκινήτου από το Βόλο, στις αρχές του 2019, όπως προκύπτει από την εξιχνίαση της κλοπής από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Η κλοπή του φορτηγού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 35χρονου από το Διμήνι είχε δηλωθεί στις 26 Ιανουαρίου και σύμφωνα με την Αστυνομίας ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ένας 21χρονος και ένας 40χρονος (ανεψιός και θείος), κάτοικοι Λάρισας, ενώ στην κλοπή εμπλέκεται ακόμη ένα άγνωστο άτομο.

Οι τρεις δράστες είχαν κλέψει το φορτηγό αγροτικών προϊόντων από εμπορική αγορά του Βόλου μια χρησιμοποίησαν δικό τους Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως προπομπό για να διαφύγουν.

[ads-post]

Υπό το φόβο ότι έχουν γίνει αντιληπτοί, είχαν εγκαταλείψει το κλεμμένο αυτοκίνητο, στα μέσα Φεβρουαρίου, στο 21ο χλμ. Βόλου – Λάρισας, το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Κιλελέρ.

Μετά από αξιοποίηση βιντεοσκοπικού υλικού και στα πλαίσιο παράλληλων ερευνών σε Κοζάνη και Τύρναβο, οι δύο δράστες ταυτοποιήθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Βόλου.

Πηγή: www.magnesianews.grΛαρισαίοι θείος και ανιψιός έκλεψαν φορτηγό από το Βόλο