ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ο Απόστολος Καλογιάννης απευθυνόμενος στους νέους: «Σας βλέπουμε και σας ακούμε…» (ΦΩΤΟ)

Ο Απόστολος Καλογιάννης απευθυνόμενος στους νέους: «Σας βλέπουμε και σας ακούμε…» (ΦΩΤΟ)


«Σας βλέπουμε και σας ακούμε…» Aυτό ήταν το μήνυμα του Απόστολου Καλογιάννη προς τους νέους ανθρώπους ενόψει των δεύτερου γύρου των εκλογών. 

Ο δήμαρχος συναντήθηκε με νέους στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Μύλου με τον Απόστολο Καλογιάννη και με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος Bad Monkeys. 


[ads-post]



Ο Απόστολος Καλογιάννης κάλεσε τους νέους να δώσουν μαζικά το παρόν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, τονίζοντας ότι πρέπει να συμβάλουν στο αύριο της Λάρισας. 




«Yπολογίζουμε πολύ στη συμμετοχή σας, για να φτιάξουμε μια πόλη που σας ταιριάζει. Κι αν ταιριάζει σε εσάς, θα είναι μια όμορφη πόλη» τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας τα εξής: 

«Ολοι εσείς, τα παιδιά και οι νέοι που αντιμετωπίζετε το μέλλον με αγωνία και μερικές φορές με τρόμο. Τα νέα παιδιά που φέτος μια πρώτη φορά έχετε την ευκαιρία να εκφραστούν στην κάλπη. Θέλω απλά να σας πω: Σας ακούμε και σας βλέπουμε. Περιμένουμε πολλά από εσάς . Περιμένουμε από τη φρεσκάδα του βλέμματος σας. Από την καινοτομία της σκέψης σας. Από τη ματιά σας που βλέπει ολόκληρο τον κόσμο με τρόπο που εμείς αδυνατούμε να δούμε. 

Περιμένουμε πολλά από τις γνώσεις σας: Στις τεχνολογίες, στην τέχνη, στο δημόσιο χώρο, στη διασκέδαση. Στη μόρφωση και τις ευκαιρίες. 

Θέλω να σας πω ότι υπολογίζουμε πολύ στη συμμετοχή σας, για να φτιάξουμε μια πόλη που σας ταιριάζει. Κι αν ταιριάζει σε εσάς, θα είναι μια όμορφη πόλη. 

Είμαστε εδώ. Και σας θέλουμε κοντά μας. Συνεργάτες και συνοδοιπόρους. Πρωταγωνιστές στην πόλη που σας ανήκει περισσότερο από κάθε άλλον. Θέλω να σας ζητήσω να πάτε την Κυριακή στην κάλπη. Και να χρησιμοποιήσετε την κρίση σας για να επιλέξετε. Σ’ αυτή την κρίση έχω απόλυτη εμπιστοσύνη…», 

κατέληξε ο κ. Καλογιάννης. 











Newsroom larisacitynews.GR









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια